Ντομάτες: Θερμίδες, Ιδιότητες, Οφέλη και Συνταγές

Ντομάτα
Πέρα από την απολαυστική της γεύση, η ντομάτα διαθέτει μυριάδες οφέλη για την υγεία και έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των παγκόσμιων κουζινών.
Περισσότερα...

Λούπινο: Θερμίδες, Ιδιότητες, Διατροφική Αξία, Οφέλη, και Συνταγές

Λούπινο
Το λούπινο είναι ένας πραγματικός γαστρονομικός θησαυρός που αξίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των τραπεζιών σε όλο τον κόσμο. Με την πλούσια ιστορία τους αυτά τα φασόλια έχουν εξελιχθεί σε μια σύγχρονη υπερτροφή που εξυπηρετεί τόσο τη γεύση όσο και τη διατροφή.
Περισσότερα...

Πλιγούρι – Θερμίδες, Ιδιότητες, Διατροφική Αξία και Οφέλη

Πλιγούρι
Σε μια εποχή όπου οι επιλογές με γνώμονα την υγεία και η γαστρονομική καινοτομία διασταυρώνονται, το ταπεινό πλιγούρι αναδεικνύεται σε διατροφική δύναμη και σε καμβά για μαγειρική δημιουργικότητα.
Περισσότερα...

Καρύδια: Ιδιότητες, Θερμίδες, Οφέλη και Διατροφική Αξία

Καρύδια
Εξερευνήστε τα αναρίθμητα οφέλη και τις διατροφικές ιδιότητες των καρυδιών. Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή σειρά βιταμινών, μετάλλων και υγιεινών λιπαρών. Από τον χαμηλό αριθμό θερμίδων τους μέχρι τα εντυπωσιακά διατροφικά στοιχεία τους, τα καρύδια είναι μια δύναμη καλοσύνης για τη συνολική σας ευεξία.
Περισσότερα...

Αβοκάντο: Ιδιότητες, Θερμίδες, Διατροφική Αξία και 10 Οφέλη για την Υγεία

Αβοκάντο για λαμπερό δέρμα
Το αβοκάντο είναι φρούτο πλούσιο σε υγιεινά λιπαρά, βιταμίνες και μέταλλα. Παρόλο που έχει πολλές θερμίδες χρησιμοποιείτε σε πολλά γευστικά πιάτα.
Περισσότερα...

Κινόα: Θερμίδες, Ιδιότητες, Συστατικά και 10 οφέλη για την υγεία

Κινόα
Η κινόα είναι κάτι περισσότερο από μια επιλογή πρωινού. Οι διατροφολόγοι έχουν προτιμήσει αυτή την υπερτροφή λόγω των πολλών ωφελειών που προσφέρει στην υγεία. Ενσωματώστε την στην καθημερινή σας ρουτίνα και αφήστε την να κάνει θαύματα για τη συνολική σας ευεξία.
Περισσότερα...

Αυγό: Θερμίδες, Θρεπτικά Συστατικά και 10 Οφέλη για την Υγεία

Αυγά
Τα αυγά είναι από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη. Μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά πως είναι η ιδανική τροφή. Περιέχουν λίγο από σχεδόν κάθε θρεπτικό συστατικό που χρειάζεστε το ανθρώπινο σώμα.
Περισσότερα...

Σκόρδο: Ιδιότητες, Θερμίδες και 10 εκπληκτικά οφέλη

Σκόρδο
Το σκόρδο είναι ένα από τα θαύματα της φύσης. Μάθετε τις ιδιότητες του, τις θερμίδες, τα θρεπτικά συστατικά και τα οφέλη του στην υγεία.
Περισσότερα...

Καρπούζι: Θερμίδες, Θρεπτική Αξία, Ιδιότητες και Οφέλη

Καρπούζι σε φέτες
Το καρπούζι είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαίρι. Το έχουμε συνδυάσει με τις διακοπές και την χαλάρωση. Προσφέρει πολλά άλλα οφέλη στην υγεία. Μάθετε πόσες θερμίδες έχει, και τα οφέλη του για την υγεία.
Περισσότερα...

Βιταμίνες σε φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς

Βιταμίνες σε Φρούτα
Οι βιταμίνες είναι οργανικές χημικές ενώσεις απαραίτητες για την κανονική αύξηση και διατήρηση του σώματος. Τις βιταμίνες τις παίρνουμε μόνο από τις τροφές. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να παράγει βιταμίνες.
Περισσότερα...