Δίαιτα South Beach – Φιλοσοφία, Οφέλη, Φάσεις και Τροφές

Η δίαιτα South Beach
Η δίαιτα South Beach είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα απώλειας βάρους και βελτίωσης της υγείας. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματική με την πάροδο του χρόνου, ξεπερνώντας μια προσωρινή τάση.
Περισσότερα...

Δίαιτα FODMAP | Τι είναι, Οφέλη και Οδηγός Εφαρμογής

Δίαιτα FODMAP
Η δίαιτα FODMAP έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή, ιδίως μεταξύ των λάτρεις της υγείας που αναζητούν την ευεξία του πεπτικού συστήματος. Μπορεί να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα που σχετίζονται με το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.
Περισσότερα...

Δίαιτα Dash: Τι είναι, τα οφέλη της και πλάνο διατροφής

Δίαιτα Dash
Η δίαιτα DASH έχει αναδειχθεί σε μια διατροφική δύναμη. Βασισμένη στην επιστήμη της προώθησης της βέλτιστης αρτηριακής πίεσης και της καρδιαγγειακής ευεξίας, η δίαιτα DASH είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διατροφική προσέγγιση - είναι μια μεταμόρφωση του τρόπου ζωής.
Περισσότερα...

12 Συχνές Ερωτήσεις για την Κετογονική Δίαιτα

Ερωστήσεις για την Κετογονική Δίαιτα
Πάρτε γρήγορες απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με την κετογονική δίαιτα. Από την επιστήμη της κέτωσης μέχρι τις πρακτικές συμβουλές, αυτός ο οδηγός σας καλύπτει, διευκολύνοντας την περιήγησή σας στο ταξίδι της κέτο διατροφής με αυτοπεποίθηση.
Περισσότερα...

Δίαιτα 5 κιλά σε ένα μήνα: Πρόγραμμα 7 ημερών και ασκήσεις

Δίαιτα 5 κιλά σε ένα μήνα
Η απώλεια 5 κιλών σε ένα μήνα είναι φιλόδοξη, γι' αυτό είναι σημαντικό να εστιάσετε σε συνεπείς, βιώσιμες συνήθειες και όχι σε ακραία μέτρα.
Περισσότερα...

Δίαιτες Εξπρές: Τι είναι, Πως δουλεύουν, και Κίνδυνοι

Γυναίκα κάνει δίαιτα εξπρές
Οι "δίαιτες εξπρές", συχνά διαφημίζονται ως γρήγορες λύσεις για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, πίσω από τη γοητεία των γρήγορων αποτελεσμάτων κρύβεται ένα σύνθετο τοπίο πιθανών κινδύνων και αβεβαιοτήτων.
Περισσότερα...

Διαλειμματική Δίαιτα | Οφέλη, Κανόνες, και Πρόγραμμα 7 ημερών

Διαλειμματική Δίαιτα
Σε έναν κόσμο γεμάτο με δίαιτες μόδας και γρήγορες λύσεις, η διαλειμματική διαιτα έχει αναδειχθεί ως μια ισχυρή και επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος για την επίτευξη βιώσιμης απώλειας βάρους και τη βελτιστοποίηση της συνολικής υγείας.
Περισσότερα...

Διαλείπουσα Νηστεία: 10 αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία

Διαλειμματική Δίαιτα
Η διαλείπουσα νηστεία έχει κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων λόγω των πολυάριθμων οφελών για την υγεία που συνδέονται με αυτήν. Θα χαρείτε να διαπιστώσετε ότι, σε αντίθεση με τις εξαντλητικές δίαιτες, η δίαιτα της διαλείπουσα νηστεία περιλαμβάνει αρκετή ποσότητα φαγητού. Έτσι σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την προώθηση της καλύτερης λειτουργίας όλου του σώματος. 
Περισσότερα...

Δίαιτα Κέτο – Τι Είναι, Κανόνες και Οφέλη

Δίαιτα Κετογονική
Η κετογονική δίαιτα η δίαιτα κέτο είναι μια δίαιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες που ακολουθείτε με ευλάβεια από πολλούς. Μάθετε τι είναι, πώς λειτουργεί, τους κανόνες, και τα οφέλη που προσφέρει.
Περισσότερα...

6 δημοφιλής δίαιτες για απώλεια βάρους

paleo τρόφες
Υπάρχουν πολλές δίαιτες για να χάσετε βάρος. Αρκεί να κάνετε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας. Μερικές εστιάζονται στην καταστολή της όρεξης, ενώ άλλα στοχεύουν στην μείωση του λίπους η υδατανθράκων. Σχεδόν όλες ισχυρίζονται ότι έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι είναι δύσκολο να ξέρεις πια είναι η κατάλληλη για να την δοκιμάσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία μοναδική δίαιτα να είναι κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους. Τι έχει αποτελέσματα για εσάς μπορεί να μην δουλεύει για κάποιον άλλο. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε 9 δημοφιλής δίαιτες που έχουν αποτελέσματα στο αδυνάτισμα.
Περισσότερα...