Τι είναι το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο)

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου, 2020

Laminaria Marine Collagen

Το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) προέρχεται από θαλάσσιες πηγές όπως είναι το μπακαλιάρο και ψάρια ανοικτής θαλάσσης. Επίσης μπορεί να προέρχεται από ανάμικτες ποικιλίες φυκιών αλμυρού νερού όπως Laminaria και Padina

Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από θαλάσσια πηγές περιορίζονται συνήθως στις εξωτερικές εφαρμογές όπως κρέμες προσώπου και μάσκες προσώπου. Επίσης προορίζονται για κατάποση. Αλλά μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ενέσιμη εκδοχή αυτού του προϊόντος.

Το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) είναι φιλικό προς το περιβάλλον, διότι χρησιμοποιούνται μόνο τα ανεπιθύμητα μέρη του ψαριού. Το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) είναι επίσης ανώτερο από το ζωικό κολλαγόνο, λόγω της μικρότερης περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Κανόνες χρήσης του Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο)

Από μόνη του το κολλαγόνο δεν μπορεί να απορροφηθεί ελεύθερα από ανθρώπινο δέρμα λόγω της υψηλότερου μοριακού βάρος και πυκνότερης σύνθεσης. Αλλά μετατρέπεται σε ένα προϊόν που μπορεί να απορροφηθεί εύκολα με την προσθήκη των πολυπεπτιδίων. Η τακτική χρήση βοηθά το δέρμα να συνθέσει νέες ίνες του δέρματος.

Πλεονεκτήματα του Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο)

Το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) βαθμολογείται πάνω από το ανθρώπινο κολλαγόνο ή το κολλαγόνο βοοειδούς προέλευσης. Κατά κύριο λόγο διεγείρει την αύξηση του κολλαγόνου στο δέρμα μας.

Το πολυπεπτίδιο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του θαλάσσιου κολλαγόνου, επιταχύνει τη διαδικασία της σύνθεσης και εκκινεί την δημιουργία νέων μορίων κολλαγόνου κάτω από το δέρμα μας

Δοσολογία και τρόπος χρήσης

Το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την ημέρα για εξωτερική εφαρμογή, μετά από καθαρισμό προσώπου και του λαιμού, κατά προτίμηση με χλιαρό νερό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι.

Κουνήστε καλά το μπουκάλι καλά πριν την εφαρμογή. Απλώστε λίγες σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να αποφευχθούν τα βλέφαρα.

Οφέλη του Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο)

  • Βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Καθώς η πυκνότητα των ινών στο δέρμα αυξάνετε η εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων μειώνεται.
  • Το Θαλάσσιο Κολλαγόνο οδηγεί στην ανανέωση των κυττάρων.
  • Ελαχιστοποιεί την συστολή των μυών του προσώπου, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες των ρυτίδων.
  • Είναι προϊόν εξωτερικής χρήσης, ως εκ τούτου είναι εύκολο στη χρήση με καμία απολύτως γνωστή παρενέργεια.

Παρενέργειες

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από την χρήση του Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) και θεωρείται μια ασφαλής ουσία. Δεδομένου ότι η χρήση αυτό του κολλαγόνο είναι ακόμα σχετικά νέα, δεν έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες που να καθορίσουν την μακροπρόθεσμη ασφάλεια του Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο). Κάθε νέο συμπλήρωμα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε στα ποσά που αναγράφονται για να δείτε πώς θα αντιδράσει το σώμα σε αυτό.

Ακόμη και αν ένα προϊόν φροντίδας δέρματος περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, μπορεί να προκαλέσει κάποιο ερεθισμό του δέρματος. Οι άνθρωποι που έχουν ευαίσθητο δέρμα μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν μια μικρή ποσότητα της κρέμας κολλαγόνου ή του λοσιόν για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Τα σημάδια μιας αλλεργικής αντίδραση σε κάθε προϊόν περιλαμβάνουν ερυθρότητα, φούσκωμα και υπερβολικά ξηρό δέρμα.