Performer8 Αξιολόγηση – Πως δουλεύει, Τιμή και Αγορά στην Ελλάδα

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαΐου, 2021

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα σοβαρός πρόβλημα για κάθε άντρα. Όταν συμβαίνει για πρώτη φορά όλοι το αντιμετωπίσουν σαν κάτι ασήμαντο, που δεν θα ξανασυμβεί. Όταν αρχίζει να επαναλαμβάνετε το ψυχολογικό αντίκτυπο είναι πολύ μεγάλο.

Οι αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολλές και η αντιμετώπιση της μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη. Πολλά φάρμακα και θεραπείες, που προτείνονται σαν λύση, μπορεί να προκαλέσουν πολλές παρενέργειες.

Υπάρχουν πολλά αποτελεσματικά συμπληρώματα για την στυτική δυσλειτουργία που μπορεί να βοηθήσουν χωρίς να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα.

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια λεπτομερείς αξιολόγηση του Performer8. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις θα μπορούσατε να έχετε για αυτό το σκεύασμα.

Τι είναι το Performer8

Performer8 μπουκάλι

Το Performer8 είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώσει τις επιδόσεις του άντρα.

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα που ισχυρίζονται το ίδιο. Που διαφέρει το Performer8 από τα άλλα; Η απάντηση είναι απλή.

Βοηθάει να αναζωογονήστε την σεξουαλική σας ζωή με 8 διαφορετικούς τρόπους.

Πως δουλεύει το Performer8

Οι δημιουργοί του Performer 8 είναι ειδικοί στις διατροφικές ανάγκες του άντρα.

Το φόρμουλα του είναι αποτέλεσμα προσεκτικής μελέτης του αντρικού σώματος και των αναγκών του για μια εξαιρετική σεξουαλική απόδοση.

Το Performer8 στοχεύει 8 πτυχές που ορίζουν την σεξουαλική απόδοση: λίμπιντο, αντοχή, τεστοστερόνη, στύση, σκληρότητα, εκσπερμάτωση, ποσότητα σπέρματος και αυτοεκτίμηση.

Ανεβάζει την λίμπιντο

Ζευγάρι στο κρεβάτι

Η λίμπιντο είναι ο ορισμός της σεξουαλικής διάθεσης. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την λίμπιντο είναι πάρα πολλοί.

Αυτό που είναι το πιο ανησυχητικό είναι πως όλο και περισσότεροι άντρες παραπονιούνται για μια κατεβασμένη ή χαμηλή λίμπιντο.

Τα ισχυρά συστατικά που περιέχει το Performer 8 βοηθάνε να έχετε πάντα διάθεση για έρωτα χωρίς προσπάθεια.

Το μυστικό είναι ένα αφροδισιακό από τους Άνδεις, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τον αυτόχθονους πληθυσμούς.

Ανεβάζει την σεξουαλική αντοχή

Πολλοί άνδρες ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την ευχαρίστηση τους και την ικανοποίηση των συντρόφων τους στην διάρκεια τους σεξ.

Η αντοχή είναι από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την ικανοποίηση.

Βελτιώνοντας την αντοχή το Performer 8 βοηθάει να ανεβάσετε την ευχαρίστηση σας και του συντρόφου σας σε εντυπωσιακά επίπεδα.

Αυξάνει την φυσική τεστοστερόνη

Άνδρας και Γυναίκα στο κρεβάτι

Η τεστοστερόνη είναι γνωστή ως η ανδρική ορμόνη. Συχνά συνδέεται με την σεξουαλική επιθυμία, αλλά επηρεάζει και άλλα μέρη και λειτουργίες του σώματος.

Μεταξύ άλλων επηρεάζει την μυϊκή μάζα, πως οι άντρες αποθηκεύουν το λίπος στο σώμα, ακόμα και την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Η χαμηλή τεστοστερόνη είναι η αιτία πολλών δυσάρεστων συμπτωμάτων στους άντρες. Η πρώτη που επηρεάζεται είναι η σεξουαλική επιθυμία.

Τα συστατικά που περιέχει το Perfomer8 βοηθάνε το σώμα να διατηρήσει την τεστοστερόνη σε υγιείς επίπεδα και να αισθάνεστε ξανά νέοι.

Εμποδίζει την πρόωρη εκσπερμάτωση

Η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επηρεάζει την σεξουαλική ζωή σας, του παρτενέρ σας και εσάς τους ίδιους.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους. Περίπου 4% τον αντρών δεν ελέγχουν σχεδόν καθόλου την εκσπερμάτωση στους(1).

Κατά μέσον όρο η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής διαρκεί 8 λεπτά και μπορεί να φτάσει έως 15 λεπτά.

Η φόρμουλα που περιέχει το Performer 8 βοηθάει να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια σεξουαλικής επαφής, να ελέγχετε καλύτερα την στύση σας και την εκσπερμάτωση(2).

Σκληρότερη στύση

Το Performer8 βοηθάει στην στύση

Η επιτυχής σεξουαλική επαφή σχετίζεται άμεσα με τη σκληρότητα της στύσης.

Οι άνδρες και γυναίκες που είναι ικανοποιημένοι από τη σκληρότητα της στύσης είναι πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, την αγάπη και τον έρωτα και τη γενική τους υγεία από εκείνους που δηλώνουν χαμηλή ικανοποίηση από τη σκληρότητα της στύσης(3).

Τα εξωτικά συστατικά που περιέχει αυτό το συμπλήρωμα για των άντρα βοηθάνε να έχετε μεγαλύτερη, παχύτερη και σκληρότερη στύση.

Αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος

Η διάρκεια του αντρικού οργασμού σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα του σπέρματος που εκσπερματώνετε.

Τα συστατικά που περιέχει βοηθάνε στην αύξηση του όγκου, της συγκέντρωσης και της κινητικότητας του σπέρματος έως και 53%, 167% και 57%, αντίστοιχα.

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι, μετά την χρήση του Performer8, οι οργασμοί τους είναι πιο έντονοι και αισθητά πιο ισχυρές  στην κορύφωση.

Βελτιώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση

Το Performer8 βοηθάει την στύση

Οι επιδώσεις στην κρεβατοκάμαρα είναι παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία τους άντρα.

Γνωρίζοντας πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, το ηθικό σας είναι ανεβασμένο,  η διάθεση σας θετική και εκπέμπετε μια σιγουριά που δεν περνάει απαρατήρητη. Βελτιώνετε συνολικά η ποιότητα της ζωής σας.

Το Performer8 βοηθάει να τα αποκτήσετε όλα αυτά.

Είστε πάντα σε ετοιμότητα

Πολλοί άντρες πάνω από τα 40 συχνά δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στο σεξ με το καλημέρα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα διαφόρων μορφών, ακόμα και στις σχέσεις.

Το μείγμα συστατικών που περιέχει αυτό το συμπλήρωμα Performer8 για την στυτική δυσλειτουργία βοηθά στην βελτίωση της διάθεσης, στην μείωση του άγχους και στην γρήγορη ανταπόκριση.

Αγοράστε το Performer8 εδώ

Τα συστατικά

Ο τρόπος λειτουργείας και η αποτελεσματικότητα του κάθε συμπληρώματος διατροφής, συμπεριλαμβανομένου και αυτών για την στυτική δυσλειτουργία, εξαρτάται από τα συστατικά που περιέχει.

Το Performer8 περιέχει ένα μείγμα 100% φυτικών συστατικών.

Οι περισσότεροι από εμάς καν έχουμε ακουστά τα ονόματα των συστατικών που περιέχει. Τα περισσότερα είναι εξωτικά ονόματα, αλλά όλα τους αποδεδειγμένα βοηθάνε στην βελτίωση της στυτικής λειτουργίας.

Σε αντίθεση με άλλα αντρικά συμπληρώματα περιγράφει με λεπτομέρεια όλα τα συστατικά που περιέχει.

Πιο συγκεκριμένα τα συστατικά του είναι:

 1. Εκχύλισμα Muira Puama – 3000mg
 2. KSM-66 Ashwagandha – 500mg
 3. Ferrous Bisglycinate – 12mg
 4. Maca Root Extract – 30mg
 5. Panax Ginseng – 6000mg
 6. Barrenwort – 1000mg
 7. Pine Bark Extract – 300mg
 8. Glucuronolactone – 600mg
 9. Grape Seed Extract – 30mg

Ας δούμε τι κάνει το καθένα ξεχωριστά.

Εκχύλισμα Muira Puama

Λουλούδι Muira Puama

Το Muira Puama είναι ίσος το πιο σημαντικό συστατικό του Performer8.

Το Muira Puama είναι ένα θάμνος που μεγαλώνει στα δάση του Αμαζονίου. Οι ιθαγενείς του Αμαζονίου το χρησιμοποιούσαν ευρέως ως αφροδισιακό σε άνδρες και γυναίκες.

Προσφέρει σημαντική βελτίωση της στυτική λειτουργίας και της σεξουαλικής επιθυμίας. Δεν είναι τυχαίο πως είναι γνωστό ως το «Viagra του Αμαζονίου».

Επιπλέον το Muira Puama έχει χρησιμοποιηθεί για την διαχείριση του άγχους και την τόνωση του νευρικού συστήματος(3).

KSM-66 Ashwagandha

ashwagandha σκόνη και ρίζες

Η Ashwagandha (Withania somnifera) είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείτε στην Αγιουβερδική ιατρική. Το KSM-66 είναι το καλύτερο εκχύλισμα Ashwagandha στον κόσμο(4).

Έχει κλινικά αποδειχθεί πως το KSM-66 Ashwagandha μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της υγείας της σεξουαλικής απόδοσης τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και της τεστοστερόνης στους άνδρες.

Βοηθάει επίσης στην προώθηση της ενισχυμένης μνήμης και της γνωστικής λειτουργίας, στην μείωση του στρες, του άγχους, των επιπέδων κορτιζόλης και της επιθυμίας για φαγητό που σχετίζεται με το στρες.

Εκχύλισμα Maca Root

Σκόνη από Maca Root

Το Maca είναι ένα φυτό που προέρχεται από το Περού. Είναι συγγενής με το μπρόκολο, το κουνουπίδι, και το λάχανο. Αυτό που χρησιμοποιείτε είναι η ρίζα του.

Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει πως το Maca βελτιώνει την σεξουαλική επιθυμία σε άνδρες και γυναίκες.

Το Maca μπορεί να αυξήσει την παραγωγή σπέρματος και να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος, ενισχύοντας έτσι τη γονιμότητα στους άνδρες.

Panax Ginseng

Ρίζα panax ginseng

Το Panax Ginseng είναι ένα φυτό που μεγαλώνει επί το πλείστον στην Κορέα, την Κίνα και την Ανατολική Σιβηρία. Το Ginseng έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το ginseng μπορεί να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας (ED) στους άνδρες(5)(6).

Οι ενώσεις που περιέχει το εκχύλισμα Panax Ginseng μπορούν να προστατεύσουν από το οξειδωτικό στρες στα αιμοφόρα αγγεία και τους ιστούς του πέους και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας(7).

Εκχύλισμα Pine Bark Extract

Εκχύλισμα Pine Bark

Το Pine Bark είναι ένα είδος πεύκου που μεγαλώνει στην Μεσόγειο. Η χρήση του χρονολογείται από το 1500 για την καταπολέμηση του σκορβούτου, καθώς ο φλοιός του είναι καλή πηγή βιταμίνης C.

Το εκχύλισμα φλοιού πεύκου έχει σημαντικό αντίκτυπο στα επίπεδα νιτρικού οξειδίου (ΝΟ) στο σώμα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την αγγειοδιαστολή και τη βελτίωση της ροής του αίματος.

Σε μια διπλά τυφλή, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη, το 22% των ανδρών είδε βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία και ικανοποίηση.

Glucuronolactone

Μπορεί να μην έχετε ακουστά το όνομα Glucuronolactone, αλλά οι πιθανότητες είναι να το έχετε πιει. Είναι μια φυσική ουσία. Θα το βρείτε σε πολλά ενεργειακά ποτά και σε προ-προπονητικά συμπληρώματα.

Προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία από το οξειδωτικό στρες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Τιμή και Αγορά του Performer8

Το Performer8 είναι ένα χάπι χάπια για την στυτική δυσλειτουργία που μπορείτε αγοράσετε χωρίς συνταγή γιατρού.

Η αγορά του γίνετε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του. Δεν πωλείται σε φαρμακεία στην Ελλάδα η στην Κύπρο.

Η τιμή του είναι πολύ ελκυστική σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα για την στυτική δυσλειτουργία.

Υπάρχουν 3 επιλογές για να το αποκτήσετε.

Να αγοράσετε ένα κουτί που διαρκεί 1 μήνα.

Αγοράζοντας 2 κουτιά  παίρνεται δωρεάν 1 άλλο.

Η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι να αγοράσετε 3 μπουκάλια. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρετε δωρεάν άλλα 3.

Η παραγγελία σας φτάνει στην πόρτα σε μια διακριτική συσκευασία μέσα σε λίγες ημέρες.

Αγοράστε το Performer8 εδώ

Οδηγίες Χρήσης

Performer8 μπουκάλια και χάπια

Το Performer8 είναι σε μορφή χαπιού.

Παίρνετε 3 χάπια την ημέρα, με ένα ποτήρι νερό. Το κάθε μπουκάλι περιέχει 90 χάπια και διαρκεί ένα μήνα.

Τι παρενέργειες έχει

Τα συστατικά το Performer8 είναι φυσικά και μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για παρενέργειες από την χρήση του.

Ωστόσο, όπως και για κάθε άλλο συμπλήρωμα πρέπει να ρωτήστε τον ιατρό σας πριν το πάρετε.

Τα οφέλη του Performer8

Performer 8 μπουκάλια

Συνοπτικά τα οφέλη που προσφέρει αυτό το φυσικό χάπι για την στυτική λειτουργεία είναι:

 1. Ανεβάζει την λίμπιντο και αυξάνει την αντοχή
 2. Βελτιώνει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης
 3. Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης
 4. Βοηθάει να ελέγξετε την εκσπερμάτωση
 5. Βελτιώνει την διάθεση, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση

Βρείτε την καλύτερη τιμή του Performer8 εδώ

Πηγές:

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK547548/
 2. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1743609515320178
 3. https://www.biosophy.gr/Muira-Puama-Powder-(100gr)-Biosophy
 4. https://ksm66ashwagandhaa.com/ksm-66/what-is-ksm-66/
 5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16855773
 6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12394711/
 7. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24458001/

Διαβάστε άλλες αξιολογήσεις