Θερμίδες

Κουλούρι Θεσσαλονίκης: Θερμίδες και τα οφέλη του στην υγεία

Κουλούρι Θεσσαλονίκης: Θερμίδες και τα οφέλη του στην υγεία

Αν κάποιος θα στα ρωτούσε «Πιο είναι το Ελληνικό σνακ;» η απάντηση θα ήταν «Το κουλούρι Θεσσαλονίκης φυσικά». Από μικρά παιδιά έχουμε μάθει πως ο πιο γρήγορος τρόπος για να κατευνάσουμε τη πείνα, είναι ένα κουλούρι. Αυτό το μοναδικό Ελληνικό σνακ έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Read More »

Θερμίδες σε φρούτα: μήλο, καρπούζι, σταφύλι, πορτοκάλι, πεπόνι, κεράσι, ελιές, αχλάδι

Θερμίδες σε φρούτα

Μάθετε πόσες θερμίδες έχουν τα φρούτα που τρώτε καθημερινά: μήλο, καρπούζι, σταφύλι, πορτοκάλι, πεπόνι, κεράσι, ελιές, αχλάδι, κλπ. Φτιάξτε το πρόγραμμα διατροφής που ταιριάζει σε σας.

Read More »

Ανανάς: Θερμίδες, Θρεπτικά Συστατικά, και 8 Οφέλη για την Υγεία

Ανανάς

Σας αρέσει η πίνα κολάδα; Η πρώτη επιλογή σας για πρωινό είναι κρύος χυμός ανανά; Ή σας τρέχουν τα σάλια με μια απλή φέτα φρέσκου ανανά; Αν ναι, τότε προφανώς είστε ήδη λάτρεις του γαργαλιστικού στη γλώσσα ανανά. Αν όμως δεν είστε, τότε συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε οκτώ καταπληκτικά οφέλη στην υγεία που μπορούν να γίνουν δικά σας αν καταναλώνετε ανανά συχνά.

Read More »

Μπανάνα: Θερμίδες, Θρεπτικά Συστατικά και 13 καταπληκτικά οφέλη για την υγεία

Μπανάνες

Οι μπανάνες είναι από τα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο. Είναι εξαιρετικά υγιείς και περιέχουν αρκετές σημαντικές θρεπτικές ουσίες. Μάθετε πόσες θερμίδες έχουν οι μπανάνες, ποια είναι τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν και τι οφέλη προσφέρουν στην υγεία.

Read More »

Πόσες θερμίδες έχει ένα τοστ

Ψημένο τοστ σε πιάτο

Το τοστ είναι ίσος το πιο γρήγορο φαγητό. Ετοιμάζετε εύκολα, μεταφέρετε εύκολα και μπορείτε να το φάτε παντού και ανά πάσα στιγμή. Αυτή η ευκολία έχει κάνει το τοστ ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Μάθετε πόσες θερμίδες έχει και πόσα μπορείτε να φάτε.

Read More »