TestoPrime Αξιολόγηση – Τιμή και Αγορά του Testo Prime στην Ελλάδα

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου, 2021

TestoPrime Μπουκάλια

Κάθε άντρες που έχει περάσει το άντα στο άκουσμα της λέξης τεστοστερόνη η κάποια παραλλαγή της, όπως το TestoPrime, αρχίζει να δίνει προσοχή.

Δεν είναι τυχαίο.

Μετά τα τριάντα η τεστοστερόνη αρχίζει και μειώνετε. Τα 50ντα τα επίπεδά της είναι σχεδόν στα μισά σε σύγκριση με τα 30ντα. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Το δυσάρεστο είναι πως τώρα πια πολλοί άντρες έχουν μειωμένη τεστοστερόνη σε ακόμη και σε μικρότερη ηλικία.

Οι περισσότερη γνωρίζουν την τεστοστερόνη σαν την ορμόνη που ορίζει την σεξουαλική επιθυμία. Στην πραγματικότητα είναι πολύ παραπάνω. Αυτή η ανδρική ορμόνη είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την δύναμη των μυς, για την πυκνότητα των οστών, και για πολλές άλλες λειτουργίες του σώματος.

Ενώ τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης φωνάζουν δυνατά την ανδρική αρρενωπότητας και νεανικότητα, τα χαμηλά της επίπεδα προκαλούν σοβαρά δυσάρεστα συμπτώματα.

Επίπεδα τεστοστερόνης ανά ηλικία

Η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, η κούραση, η αύξηση βάρους, η μείωση της μυϊκής μάζας είναι μόνο μερικά από αυτά.

Η σοβαρότερη είναι η κακή ψυχολογική διάθεση που μπορεί να κάνει πολύ χειρότερη την κατάσταση. Είναι ένας φαύλος κύκλος, τις συνέπειες του οποίου πρέπει να της ελαττώσετε, ακόμα και να της εξαφανίσετε.

Για να το πετύχετε υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Να προσπαθήσετε να έχετε πάντα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Με απλά λόγια να την αυξήσετε.

Μπορείτε να αυξήσετε τα επίπεδα της τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο. Άλλα αυτό απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα και να είστε εξοπλισμένος με υπομονή.

Ο άλλος τρόπος είναι με την βοήθεια συμπληρωμάτων τεστοστερόνης. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διατροφής για αύξηση τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο.

Το TestoPrime ανήκει σε αυτή την κατηγορία συμπληρωμάτων.

Πριν προχωρήστε στην αγορά και δοκιμή του, είναι φυσικό να θέλετε να λύστε πολλές απορίες και ερωτήματα για αυτόν, όπως:

 • Τι είναι το TestοPrime;
 • Βοηθάει πραγματικά να ανεβάσετε τα επίπεδα της τεστοστερόνης;
 • Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα;
 • Που μπορείτε να το αγοράσετε;
 • Πόσο κοστίζει το Testo Prime;

Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλά άλλα.

TestoPrime κάψουλες

Τι είναι το TestoPrime

Το TestoPrime είναι ένα συμπλήρωμα αύξησης τεστοστερόνης, που χρησιμοποίει μόνο φυσικά συστατικά. Βοηθάει το σώμα να ξανακερδίσει την αντοχή, την ενέργεια και δυναμικότητα της νιότης.

Πως λειτουργεί το TestoPrime

Οι άντρες σπάνια αντιλαμβάνουν την μείωση της τεστοστερόνης στα πρώτα στάδια της. Ρίχνουν το φταίξιμο, την ευθύνη, στις διάφορες καθημερινές δυσκολίες.

Άλλα όπως λέει η παροιμία «Οι μέρες περνάνε αργά και τα χρόνια γρήγορα».

Φτάνει η στιγμή που όλα βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι μυς έχουν εξαφανιστεί κάτω από μια στρώση λίπους, αισθάνεστε πιο ευαίσθητος, πιο ευάλωτος, και συνέχεια κουρασμένος.

Εάν δεν κάνετε κάτι για να σταματήσετε την μείωση της τεστοστερόνης τα πράγματα συνέχεια θα χειροτερεύουν.

Αυτός είναι ο στόχος του TestoPrime. Να σας βοηθήσει να βρείτε την ενέργεια, την ζωντάνια, την αισιοδοξία της νιότης.

Τα 12 ισχυρά φυσικά συστατικά που περιέχει, αποδεδειγμένα βοηθάνε να σταματήσετε και να αντιστρέψετε τις αρνητικές συνέπειες του χρόνου.

Χρειάζονται μόνο μερικές εβδομάδες για να δείτε την ενέργεια σας να εκτοξεύετε, να ξεκουράζεστε πιο γρήγορα, και να αποκτήσετε μια σέξι εμφάνιση.

Όλοι θα παρατηρήσουν την αλλαγή σας.

Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράστε κάθε εμπόδιο με ευκολία.

Όλοι θέλουμε να ξαναζήσουμε τα νιάτα μας. Αξίζει να το προσπαθήσουμε.

Αγοράστε το TestoPrime εδώ

Τα οφέλη του TestoPrime

TestoPrime πριν και μετά

Θα χρειαζόντουσαν πολλές σελίδες και εκατοντάδες λέξεις για να περιγράψουμε τα οφέλη μια υψηλής τεστοστερόνης.

Τα 5 πιο σημαντικά οφέλη που προσφέρει  το Testo Prime είναι:

 • Μειώνει το στρες έως 71,6%
 • Καίει έως 16% του λίπους
 • Αυξάνει την δύναμη των μυς έως 138,7%
 • Βελτιώνει την αντοχή έως 92,2%
 • Βοηθάει να μετατρέψετε έως και 12% του λίπους σε ενέργεια

Αυτά τα ποσοστά τον κατατάσσουν στα κορυφαία συμπληρώματα τεστοστερόνης στον κόσμο.

Τα συστατικά του

Τα 12 συστατικά που περιέχει το TestoPrime είναι όλα φυσικά. Το Testo Prime παράγετε σε εγκεκριμένα από την FDA εγκαταστάσεις σε Ευρώπη και Αμερική. Αυτή είναι μια δικλίδα ασφαλείας που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα σε όλα το φάσμα της παραγωγής του.

Ας δούμε ένα προς ένα όλα τα συστατικά που περιέχει και πως συμβάλουν στην αύξηση της τεστοστερόνης.

D-ασπαρτικό οξύ – 2.000mg

Το D-ασπαρτικό οξύ μπορεί να αυξήσει την απελευθέρωση της ορμόνης Luteinizing Hormone (LH) το οποίο με την σειρά της έχει ως  τελικό αποτέλεσμα την παραγωγή τεστοστερόνης.

Αυξάνοντας τα επίπεδα της τεστοστερόνης βοηθάει να αποκτήσετε σκληρότερους και μεγαλύτερους μυς.

Παίζει επίσης ρόλο στην αύξηση της παραγωγής και απελευθέρωσης της τεστοστερόνης στους όρχεις(1).

Panax Ginseng (Τζίνσεγκ) – 8,000mg

Ρίζα τζίνσενγκ

Το Panax Ginseng χρησιμοποιείται πάνω από 2000 χρόνια στην Κίνα. Αυξάνει την ενέργεια, πολεμά την κόπωση, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βελτιώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, μειώνει τα επίπεδα του στρες και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες (2).

Η έρευνα έχει δείξει ότι το ginseng μπορεί να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίαςστους άνδρες(3).

KSM 66® Ashwagandha Extract – 668mg

Ashwagandha σκόνη σε κουτάλι με ρίζες

Είναι η πιο ισχυρή και καθαρή μορφή ashwagandha. Το Ashwagandha είναι ένα από τα πιο σημαντικά βότανα στην Αγιουρβέδα.

Έχει χρησιμοποιήθηκε για πάνω από 3.000 χρόνια για να ανακουφίσει το άγχος, να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και να βελτιώσει την συγκέντρωση.

Έρευνα πάνω στην ashwagandha σε 75 άγονους άντρες έδειξε αυξημένα αριθμό σπερματοζωαρίων και κινητικότητας, και αύξηση τεστοστερόνης.

Σε μια άλλη μελέτη, όσοι έλαβαν ashwagandha είχαν σημαντικά μεγαλύτερα κέρδη στη μυϊκή δύναμη και μέγεθος. Επίσης, διπλασίασε την μειώση του ποσοστού σωματικού λίπους σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου(4).

Fenugreek 800mg

Fenugreek φύλλα

Το Fenugreek είναι ένα συστατικό που το συναντάνε σε όλα τα συμπληρώματα ενίσχυσής τεστοστερόνης.

Έρευνα δείχνει ότι το fenugreek μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες. Επίσης έδειξε ότι μείωσε το σωματικό λίπος κατά 2%.

4,000mg εκχύλισμα πράσινου τσαγιού – (70% Catechins)

Πράσινο Τσάι

Τα δύο κύρια συστατικά του πράσινου τσάι, οι κατεχίνες και η καφεΐνη,  έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στην απώλεια βάρους ρυθμίζοντας τις ορμόνες που μπορούν να ενισχύσουν τη θερμογένεση (5).

Τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσάι, όπως οι κατεχίνες, μπορούν να μειώσουν την κυτταρική βλάβη και να καθυστερήσουν την μυϊκή κόπωση.

Εκχύλισμα ροδιού (40% Ellagic Acid) – 360mg

Ρόδι

Το ρόδι είναι ένα από τα πιο υγιεινά φρούτα στο πλανήτη Γη.

Τα αντιοξειδωτικά του βοηθάνε στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίμα, που βελτιώνει την σεξουαλική επιθυμία και την αντοχή στο κρεβάτι.

Μερικά από τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία είναι η μείωση της αρτηριακής πίεσης, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολεμήσει της αρθρίτιδας και των πόνων των αρθρώσεων, μπορεί να βελτιώσει την μνήμη, κλπ.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D βοηθά στη ρύθμιση της ποσότητας ασβεστίου και φωσφόρου στο σώμα. Αυτά τα δυο θρεπτικά συστατικά χρειάζονται για να διατηρήσουν τα οστά, τα δόντια και τους μυς υγιή.

Επίσης η βιταμίνη D δίνει ώθηση στο χάσιμο βάρους, ενώ σε συνδυασμό με το ασβέστιο βοηθάει στην καταστολή της όρεξης.

Ψευδάργυρος – 40mg

Ο ψευδάργυρος είναι ένα θρεπτικό συστατικό που παίζει πολλούς ζωτικούς ρόλους στο ανθρώπινο σώμα.

Είναι απαραίτητος για τη δραστηριότητα περισσότερων από 300 ενζύμων που βοηθούν στο μεταβολισμό, την πέψη, τη νευρική λειτουργία και πολλές άλλες διαδικασίες.

Όταν ο ψευδάργυρος συνδυάζεται με τις κατεχίνες που περιέχει το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού επιβραδύνει την μετατροπή  της τεστοστερόνης σε οιστραδιόλη. Έτσι το σώμα έχει περισσότερη τεστοστερόνη στην διάθεσή του για ενέργεια και δύναμη.

Βιταμίνη Β6 – 5.6mg

Η βιταμίνη B6 γνωστή και ως pyridoxine βοηθάει το σώμα να φέρει εις πέρας πολλές λειτουργίες.

Μεταξύ αυτών παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων και συμβάλει στην ρύθμιση της διάθεσης.

Βιταμίνη B5 – 8mg

Ο ρόλος της βιταμίνης B5 είναι σημαντικός. Βοηθάει στην μετατροπή των πρωτεϊνών, του λίπους, και των υδατανθράκων σε ενέργεια. Υποστηρίζει τα υγιείς επίπεδα της τεστοστερόνης

Είναι απαραίτητη για την παραγωγή ορμονών τους σεξ στα επινεφρίδια.

Εκχύλισμα σκόρδου – 1,200mg

Σκόρδο

Το σκόρδο περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται allicin το οποίο μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης στο αίμα. Η κορτιζόλη  παράγετε στο επινεφρίδιο, όπου παράγετε και η τεστοστερόνη.

Όταν το σώμα είναι σε κατάσταση στρες παράγει κορτιζόλη, το οποίο επηρεάζει όλες τις άλλες σωματικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου της τεστοστερόνης.

Έτσι μειώνοντας την ποσότητα της κορτιζόλης στο σώμα βοηθάει στην παραγωγή περισσότερης τεστοστερόνης από τα επινεφρίδια.

Το σκόρδο μπορεί να μην επηρεάζει με άμεσο τρόπο την παραγωγή της τεστοστερόνης, άλλα μειώνοντας την κορτιζόλη δίνει ώθηση στην παραγωγή της τεστοστερόνη.

Ταυτόχρονα μειώνοντας την κορτιζόλη βοηθάει στην μείωση του σωματικού λίπους, καθώς η κορτιζόλη είναι μια ορμόνη η οποία εάν δεν καταναλωθεί από το σώμα μετατρέπετε σε λίπος.

Εκχύλισμα Μαύρου Πιπεριού (95% Piperine)

Μαύρο πιπέρι

Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού είναι ένα συστατικό που το βρίσκουμε σε όλα τα καλά συμπληρώματα. Αυξάνει την απορρόφηση των άλλων συστατικών από το σώμα το λιγότερο 30%. Δηλαδή το κάνει πιο αποτελεσματικό.

Οδηγίες χρήσης του Testo Prime

Πριν πάρετε ένα συμπλήρωμα είναι καλό να γνωρίσετε τα όσο περισσότερα μπορείτε για αυτόν. Το πως το χρησιμοποιείτε είναι το βασικότερο.

Πως παίρνετε ένα συμπλήρωμα και πότε είναι καθοριστικό για τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε και σε πόσο χρόνο.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε το TestoPrime είναι 30-40 λεπτά πριν το πρωινό με άδειο στομάχι.

Παίρνεται 4 κάψουλες με ένα ποτήρι νερό.

Οι 4 κάψουλες μπορεί να φαίνονται πολλά άλλα οι δημιουργοί του συμβουλεύουν πως αυτή είναι η κατάλληλη δοσολογία για την κάλυψη αναγκών ενός ενήλικα άντρα.

Αγοράστε το TestoPrime εδώ

Πόσο κοστίζει το TestoPrime

Το Testo Prime παρέχει τρεις επιλογές για να το αγοράσετε. Αναλυτικά παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.

ΠακέτοΔιάρκειαΤιμή
1 Μπουκάλι – 120 κάψουλες1 μήνα59,99
2 Μπουκάλια + 1 άλλο δωρεάν – 360 κάψουλες3 μήνες116,99€
3 Μπουκάλια + 2 άλλα δωρεάν – 720 κάψουλες7 μήνες179,99€

Με την αγορά του 2 ή 3 πακέτου παίρνετε εντελώς δωρεάν 2 ηλεκτρονικά βιβλία. Το 10 τροφές που βοηθάνε στην φυσική παραγωγή τεστοστερόνης και Ο πιο γρήγορος τρόπος να προσθέσετε δύναμη με το Testo Prime.

Στην ουσία είναι οδηγοί πως να συνδυάστε την διατροφή σας και τις ασκήσεις με το TestoPrime για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Οι παραπάνω είναι οι τελικές τιμές, καθώς όποιο πακέτο και να επιλέξετε το TestoPrime παρέχει δωρεάν μεταφορικά.

Που να αγοράσετε το TestoPrime

Το μόνο μειονέκτημα του TestoPrime, αν μπορούμε να το πούμε μειονέκτημα, είναι ότι πωλείται μόνο από το επίσημο ιστοσελίδα του TestoPrime.com.

Δέχεται πληρωμή με όλες τις γνωστές κάρτες όπως Visa, MasterCard και American Express, για όσους προτιμούν τα κλασικά.

Παρέχει επίσης την επιλογή να πληρώσετε με PayPal, GooglePlay, Sezzle και ApplePay.

Αγοράστε το TestoPrime εδώ

Πηγές

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16855773
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19633611
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19501822
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26609282
 5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16176615
 6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15947695
 7. http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=4454676&fileId=S0007114508030808