KetoCharge Αξιολόγηση 2021 – Είναι το Keto Charge το καλύτερο χάπι κέτο

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιουνίου, 2021

KetoCharge Συσκευασίες

Έχετε προσπαθήσει να χάσετε κιλά ακολουθώντας κάποια δίαιτα; Έχετε ψάξει για τρόπους απώλεια βάρους;

Τότε είναι σίγουρο πως ακούγοντας το KetoCharge το μυαλό σας πάει στην κετογονική δίαιτα. Και όχι άδικα.

Η κετογονική δίαιτα έχει γίνει πολύ γνωστή τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο εξαιτίας των διαφόρων διασημοτήτων που την ακολουθούν, αλλά κυρίως λόγου των αποτελεσμάτων που προσφέρει στην απώλεια βάρους.

Η κετογονική δίαιτα βασίζεται στην μείωση της πρόσληψης υδατανθράκων. Οι υδατάνθρακες είναι η πρώτη πηγή ενέργειας που χρησιμοποιεί το σώμα. Μειώνοντας την πρόσληψη τους το σώμα στρέφεται στο ήδη αποθηκευμένο λίπος για ενέργεια.

Κυριολεκτικά λιώνει το λίπος από το σώμα σε μια κατάσταση που αναφέρεται ως κέτωση.

Η κετωση είναι μια μεταβολική κατάσταση στην οποία το σώμα καίει το αποθηκευμένο λίπος ως κύρια πηγή ενέργειας για τις λειτουργίες του και για το εγκέφαλο.

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα, γνωστά ως χάπια κέτο, που προσπαθούν να μιμηθούν αυτή την διαδικασία. Μερικά από αυτά λειτουργούν από μόνα τους.

Αλλά τα περισσότερα δουλεύουν ως υποστηρικτές μιας κετογονικής δίαιτας βοηθώντας την να έχει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Σε αυτή την αξιολόγηση θα εξετάσουμε το KetoCharge. Θα δούμε πως δουλεύει, τα συστατικά που περιέχει, τι αποτελέσματα προσφέρει και που να το αγοράσετε.

Τι είναι το KetoCharge

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το KetoCharge είναι ένα χάπι κέτο σχεδιασμένο να βοηθήσει όσους ακολουθούν μια κετογονική δίαιτα η μια δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες να έχουν πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Το Keto Charge περιέχει ένα συνδυασμό συστατικών που βοηθούν το σώμα να φτάσει στην κατάσταση κέτο από την πρώτη ημέρα.

Στην κετογονική δίαιτα χρειάζονται να περάσουν έως και 3 εβδομάδες μέχρι το σώμα να μπει σε κατάσταση κέτο. Στην δίαιτα της νηστείας το σώμα χρειάζεται έως 10 ημέρες για να αρχίζει να παράγει κετόνες.

Αγοράστε το Keto Charge εδώ

Πως δουλεύει το Keto Charge

Πως δουλεύει το Keto Charge

Ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειας

Ένα από τα κύρια συστατικά του Keto Charge είναι το Beta-hydroxybutyrate, γνωστό ως BHB.

Σύμφωνα με το αξιόπιστο ιστότοπο WebMD.com, το Beta-hydroxybutyrate είναι μια χημική ουσία που παράγεται από τον οργανισμό για να παρέχει ενέργεια σε περιόδους που δεν έχουν καταναλωθεί αρκετοί υδατάνθρακες η σάκχαρα.

Το BHB φαίνεται να βοηθά τα νεύρα και τον εγκέφαλο να λειτουργούν καλύτερα. Το BHB μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια από τους μυς του σώματος για να βελτιώσει την ικανότητα άσκησης.

Πρώιμη έρευνα δείχνει ότι το BHB μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη μείωση της αίσθησης της πείνας σε υπέρβαρα άτομα που κάνουν δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων ή δίαιτα νηστείας.

Παρέχοντας αρκετές ποσότητες BHB το KetoCharge βοηθάει το σώμα να έχει αρκετή ενέργεια και να μην αισθάνεστε την κόπωση που συνοδεύει κάθε δίαιτα.

Θα μπορείτε να γυμνάζεστε χωρίς να κούραση και να διατηρείτε την μυϊκή μάζα. Θα νιώσετε πιο προετοιμαζόμενος να ξεκινήστε νέες ασκήσεις

Εισέρχεστε σε κατάσταση κέτωσης άμεσα

Τα BHB άλατα που περιέχει η φόρμουλα του Keto Charge αυξάνει την φυσική παραγωγή των κετώνων. Η παρουσία τους στο αίμα είναι απαραίτητη για να εισέλθει το σώμα σε κατάσταση κέτωσης.

Σε κατάσταση κέτωσης το σώμα καίει το αποθηκευμένο λίπος για ενέργεια.

Ενώ με τις δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων η με τις δίαιτες νηστείας θα χρειαστούν εβδομάδες για να μπει το σώμα σε αυτή την κατάσταση με το Keto Charge αυτός ο χρόνος συρρικνώνεται σημαντικά.

Αρκούν μόνο μερικές μέρες για να αρχίζει το σώμα να καίει το αποθηκευμένο λίπος για ενέργεια.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Μειώνει τα συμπτώματα της «γρίπης κέτο»

Συμπτώματα γρίπης κέτο

Τα άτομα που ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων αντιμετωπίζουν μερικές παρενέργειες στο ξεκίνημα της. Οι πιο συχνές είναι η ζαλάδα, κόπωση, ναυτία, πονοκεφάλους, διάρρια, κλπ. Είναι γνωστές με το όνομα “γρίπη κέτο” η “keto flu”.

Η αιτία είναι η μεταβαλλόμενες ορμονικές καταστάσεις και η ηλεκτρολυτικές ανισορροπίες που προκύπτουν εξαιτίας της κετογονικής δίαιτας.

Η μείωση των ηλεκτρολυτών είναι συχνή όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά μια δίαιτα κέτο λόγω απώλειας βάρους νερού.

Οι ηλεκτρολύτες που περιέχει το Keto Charge, όπως το νάτριο και το μαγνήσιο, μπορούν να εμποδίζουν την εμφάνιση τους και να συνεχίζεται αμερόληπτα της καθημερινές σας δραστηριότητες.

Βοηθάει να συνεχίζεται την δίαιτα κέτο

Η δίαιτα κέτο δεν είναι μια απλή δίαιτα. Είναι ένα τρόπος ζωής. Δεν είναι εύκολο να ξεχάσετε το παλιό τρόπο, ιδικά όταν αυτό ζητάει να απαρνηθεί τε μερικές μικρές απολαύσεις όπως τα γλυκά.

Το μεγαλύτερο εμπόδια μια δίαιτα είναι η έλλειψη ενέργεια και το αίσθημα της κόπωσης που προκαλούν.

Το KetoCharge βοηθάει να κρατήσετε υψηλά επίπεδα ενέργειας από την πρώτη μέρα κιόλας. Έτσι θα μπορείτε να συνεχίζεται να εφαρμόζεται όλους του κανόνες της κετογονικής δίαιτας μέχρι να γίνουν αναπόσπαστο τρόπο ζωής.

Αγοράστε το Keto Charge εδώ

Πως να χρησιμοποιήσετε το KetoCharge

Το KetoCharge είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο για να έχει καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να συνδυαστεί με μια κετογονική δίαιτα που έχει ως αναλογίες 70% λίπος, 25% πρωτεΐνη και 5% υδατάνθρακες.

Παίρνετε 2 χάπια κέτο την ημέρα με ένα ποτήρι νερό.

Δεν είναι κατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε από έγκυες γυναίκες η σε φάση θηλασμού.

Όπως και για κάθε άλλο συμπλήρωμα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Τιμή και Αγορά το KetoCharge

KetoCharge αγορά και τιμή

Το κάθε μπουκάλι περιέχει 60 χάπια κέτο και διαρκεί 30 ημέρες.

Η τιμή του είναι $59,95.

Μπορείτε να αγοράσετε 2 μπουκάλια στην τιμή των $119,99. Σε αυτή την περίπτωση παίρνεται δωρεάν 1 άλλο μπουκάλι. Αυτή είναι και η καλύτερη επιλογή για να βεβαιωθείτε  για τα αποτελέσματα.

Όπως περιγράψαμε παραπάνω η κετογονική δίαιτα είναι τρόπος ζωής. Δεν σταματάει ποτέ. Το Keto Charge είναι σχεδιασμένο να σας υποστηρίξει σε αυτό το ταξίδι.

Η τρίτη επιλογή αγοράς του KetoCharge είναι και η πιο συμφέρουσα. Αγοράζοντας 3 μπουκάλια παίρνεται άλλα 2 δωρεάν. Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι $179,77. Λιγότερο από ένα κουλούρι την ημέρα.

Η αγορά μπορεί να γίνε με όλες τις γνωστές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Παρέχετε επίσης η επιλογή πληρωμής με Apply Pay, Amazon Pay, Google Pay και PayPal.

Η αποστολή είναι δωρεάν σε όλο τον κόσμο.

Αγοράστε το KetoCharge εδώ

Συχνές ερωτήσεις

Ερωτήσεις
Φωτογραφία από Sophie Janotta από το Pixabay

Μπορεί να το χρησιμοποιήσω χωρίς δίαιτα

Το Keto Charge ΔΕΝ είναι ένα χάπι κέτο που μπορεί να δουλεύει μόνος τους. Είναι σχεδιασμένο να δώσει ώθηση στην προσπάθεια σας με το μια κετογονική δίαιτα. Το να συνεχίζεται να τρώτε όπως πριν χωρίς να περιορίσετε τους υδατάνθρακες που καταναλώνετε δεν θα μπορείτε να μπείτε σε φάση κέτωσης.

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής για το αδυνάτισμα θα ενισχύσει την κέτωση άλλα μετά από μείωση της πρόσληψης υδατανθράκων.

Δουλεύει και με άλλες δίαιτες

Η κετογονική δίαιτα είναι ένα διατροφικό πλάνο που βασίζεται στην αυστηρή μείωση των υδατανθράκων. Είναι ουσιαστικά μια δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες. Όλες οι δίαιτες που περιορίζουν τους υδατάνθρακες έχουν ως στόχο την πρόκληση της διαδικασίας της κέτωσης.

Το KetoCharge μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με κάθε δίαιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες.

Ποιος παράγει το Keto Charge

Με τόσα πολλά χάπια αδυνατίσματος που πωλούνται στο διαδίκτυο, και που υπόσχονται να χάσετε βάρος γρήγορα, είναι φυσιολογικό να είστε καχύποπτοι.

Αυτό το χάπι keto παράγετε απο την WolfsonBrands, μια γνωστή εταιρεία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής. Το πιο γνωστό της συμπλήρωμα αδυνατίσματος είναι το PhenQ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρείτε δύο τρόπους επικοινωνίας.

  1. Μέσο τηλεφώνου: +19294452880
  2. Μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: support@ketocharge.com

Για πόσο διάστημα μπορεί να το πάρω

Το KetoCharge αρχίζει να λειτουργεί άμεσα. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αισθάνθηκαν της επίδραση του μέσα σε λίγες ώρες μόνο.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να το πάρετε για ένα διάστημα 3 μηνών το λιγότερο.

Μπορείτε να συνεχίζεται να το παίρνετε για όσο διάστημα είστε σε κετογονική δίαιτα. Το λιγότερα στα πρώτα της στάδια.

Τι εγγύηση προσφέρει

Οι δημιουργοί το Keto Charge είναι σίγουρη για την αποτελεσματικότητα του. Για αυτό και προσφέρουν εγγύηση 60 ημερών. Ένα χρονικό διάστημα αρκετό μεγάλο για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε μέσα σε 60 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς να στείλετε πίσω της συσκευασίες που δεν έχετε χρησιμοποιήσει. Η εταιρεία θα σας επιστρέψει 100% του ποσού αγοράς.

Αδύνατη γυναίκα μετράει την μέση της

Συμπέρασμα

Το KetoCharge είναι ένα χάπι κέτο που βοηθάει να μπει το σώμα σε κατάσταση κέτωση άμεσα και να αρχίζει να καίει το αποθηκευμένο λίπος για ενέργεια. Είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν κετογονική δίαιτα, δίαιτα νηστείας και δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μόνος του, αλλά μαζί με μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων η απώλεια βάρους είναι πιο εύκολη και σίγουρη.

Αγοράστε το Keto Charge εδώ