11 χάπια αδυνατίσματος για γρήγορο αδυνάτισμα

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουνίου, 2021

Χάπια Αδυνατίσματος

Το αδυνάτισμα είναι δύσκολο. Όσοι το έχουν προσπαθήσει το ξέρουν. Συνδυάζοντας υγιεινή διατροφή και άσκηση με αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος η προσπάθεια σας μπορεί να ευδοκήσει πιο γρήγορα και εύκολα.

Με χιλιάδες προϊόντα αδυνατίσματος να πωλούνται στα φαρμακεία και πολλαπλάσια στο διαδίκτυο είναι δύσκολο να ξεχωρίζεις ποια είναι αποτελεσματικά και δουλεύουν.

Για να καταλάβει κάποιος εάν ένα χάπι αδυνατίσματος δουλεύει για αυτών πρέπει να ξέρει τον τρόπο δράσεις του.

Με βάση τον τρόπο λειτουργείας τα χάπια αδυνατίσματος χωρίζονται στις παρακάτω κύριες κατηγορίες.

 1. Λιποδιαλύτες: Βοηθάνε στο κάψιμο του λίπους
 2. Καταστολές όρεξης: Μειώνουν επιθυμία για φαγητό
 3. Fat Blocker: Εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους
 4. Ενισχυτές ενέργειας: Αυξάνουν την ενέργεια του σώματος

Τα αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος έχουν ένα η παραπάνω από αυτά τα χαρακτηρίστηκα.

Τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος για το 2020.

1. TrimTone

TrimTone χάπια αδυνατίσματος

Το TrimTone είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για το αδυνάτισμα σχεδιασμένο να βοηθήσει να κάψετε το λίπους, άλλα ειδικά να κάψετε το λίπος της κοιλιάς.

Ο σπλαχνικός λίπος είναι ο πιο επίμονος και ο πιο επικίνδυνος για την υγεία.

Το TrimTone είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα.

Η δράση του είναι σε πολλαπλά επίπεδα.

 • Αυξάνει την ενέργεια και το κάψιμο του λίπους
 • Δίνει ώθηση στον μεταβολισμό
 • Καταστέλλει την πείνα και μειώνει την όρεξη
 • Μειώνει την απορρόφηση των υδατανθράκων

Οι δημιουργοί του έχουν επιλέξει σκολάστηκα τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά το οποία όχι μόνο βοηθάνε στο αδυνάτισμα άλλα βοηθάνε στην βελτίωση της υγείας γενικά.

Τα συστατικά του είναι:

 • Grains of Paradise (Πιπέρι μελεγκέτα)
 • Πράσινο Τσάι
 • Γλυκομαννάνη
 • Πράσινος Καφές
 • Καφεΐνη

Το ένα κουτί TrimTone κοστίσει 44,95€ ΜΟΝΟ.

Σχετικά άρθρα:

2. Instant Knockout – Τα ισχυρά χάπια αδυνατίσματος

χάπια αδυνατίσματος Instant Knockout

Το Instant Knockout είναι ένας ισχυρός λιποδιαλύτης που θα όπως λέει το όνομά του βγάζει νοκ-άουτ το περιττό λίπος.

Η φόρμουλα του Instant Knockout περιέχει 10 φυσικά συστατικά που αυξάνουν τον μεταβολισμό, μειώνουν το αίσθημα της πείνας, και αυξάνουν τα επίπεδα της ενέργειας.

Αρχικά αναπτύχθηκε για τους πολεμιστές των MMA (Μικτές Πολεμικές Τέχνες) και τους επαγγελματίες πυγμάχους, άλλα σήμερα είναι ελεύθερα διαθέσιμος για όλους.

Τα χάπια αδυνατίσματος Instant Knockout συμβάλουν στην σταδιακή εξάλειψη του επίμονου κοιλιακού λίπους καθώς και εκείνου που υπάρχει στους μηρούς, τους γλουτούς και τα χέρια.

Ο Diego Sanchez ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές ΜΜΑ ισχυρίζεται ότι το Instant Knockout τον βοήθησε να χάσει 20 κιλά και να πέσει από τα 86 κιλά στα 66 κιλά.

Βοηθάει να αποκτήσετε ένα δυνατό και γραμμωμένο σώμα.

Σχετικά άρθρα:

3. PhenGold

PhenGold

Το PhenGold είναι ένα χάπι αδυνατίσματος που περιέχει φυσικά συστατικά τα οποία αποδεδειγμένα επιστημονικά βοηθούν στο κάψιμο του λίπους, στην μείωση της όρεξης, στην ενίσχυση του μεταβολισμού και την αύξηση της ενέργειας.

Τα κύρια συστατικά του PhenGold, όπως το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και η πιπέρι καγιέν διεγείρουν την  θερμογένεση κάνοντας το σώμα να καίει λίπους ακόμα και όταν ξεκουράζεστε.

Βοηθάει όσους ασκούνται να έχουν περισσότερη ενέργεια, να παραμείνουν εστιασμένοι  και σε εγρήγορση για μεγαλύτερο διάστημα.

Επιπλέον το PhenGold περιέχει συστατικά που μειώνουν το άγχος, βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου και την μνήμη.

Σχετικά Άρθρα:

4. Black Latte

Black Latte Συσκευασία

Το Black Latte είναι ένα ρόφημα για το αδυνάτισμα πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλετε στο πιασάρικο  όνομα του, στην αποτελεσματικότητα του και στην ευκολία της χρήσης.

Το Black Latte βοηθάει το σώμα να αποβάλει τις τοξίνες, να μειώσει την όρεξη και να βελτιώσει την διάθεση.

Περιέχει γνήσια φυσικά συστατικά που βοηθάνε στο αδυνάτισμα, από τα οποία τα πιο γνωστά είναι η καφεΐνη, πρωτεΐνη σόγιας, ίνες βρόμης,  και μαλτοδεξτρίνη.

Ο μόνος τρόπος να το προμηθευτείτε είναι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα, καθώς δεν πωλείται σε φαρμακεία στην Ελλάδα η στα μεγάλα δικτυακά καταστήματα όπως η Amazon, eBay, Skrouz, κπλ.

Το θετικό είναι ότι η παραγγελία είναι πολύ εύκολη και ολοκληρώνετε σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Black Latte Αξιολόγηση και Γνώμες

5. Keto Charge

Keto Charge μπουκάλι

Το Keto Charge είναι ένα συμπλήρωμα σχεδιασμένο να βοηθήσει όσους ακολουθούν μια Κετογονική Δίαιτα (Ketogenic Diet η Keto Diet).

Η Keto Diet είναι ένα πλάνο διατροφής που εστιάζεται στο κάψιμο του σωματικού λίπους, μειώνοντας την κατανάλωση υδατανθράκων και αυξάνοντας της πρόσληψη καλών λιπαρών.

Έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές διασημότητες για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει.

Το Keto Charge δίνει ώθηση στην κετογονική δίαιτα κάνοντας όσους την ακολουθούν να δουν πιο γρήγορα αποτελέσματα και να μειώσουν την παρενέργειες.

Με το Keto Charge μπαίνετε στην φάση της κετωσης άμεσα. Η φάση της κέτωσης είναι η φάση κατά την οποία το σώμα καίει το σωματικό λίπος για ενέργεια.

Για να μεταβεί το σώμα σε αυτή την φάση μπορεί να χρειαστούν από μερικές μέρες έως και μερικές εβδομάδες. Το Keto Charge μειώνει αυτό το χρόνο. Έτσι το σώμα αρχίζει να καίει το σωματικό λίπος άμεσα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν άβολες καταστάσεις όταν ξεκινάνε μια Keto Diet. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται “keto flu”. Οι κύριες παρενέργειες είναι η έλλειψη ενέργειας και η πνευματική σύγχυση.

Ισορροπώντας τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών το Keto Charge να αυξάνετε τα επίπεδα της ενέργειας από την πρώτη μέρα. Το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την ενέργεια για να φέρει εις πέρας όλες τις δραστηριότητες του.

Το Keto Charge είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα. Βοηθάει να ακολουθήσετε μια κετογονική δίαιτα με ευκολία και να επωφεληθείτε στο μέγιστο από αυτή.

Αγοράστε το Keto Charge εδώ

6. Chocolate Slim

chocolate slim

Το Chocolate Slim είναι ένα ρόφημα με γεύση σοκολάτας που περιέχει ισχυρά συστατικά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά.

Βοηθάει να αδυνατίσετε στοχεύοντας στο πέντε κατευθύνσεις.

 1. Μειώνει την απορρόφηση των υδατανθράκων
 2. Απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες
 3. Εμποδίζει την αποθήκευση του λίπους
 4. Μειώνει την πείνα
 5. Ανεβάζει την διάθεση

Τα 100% φυσικά συστατικά του όπως το acai berry, ο πράσινος καφές, το γκότζι μπέρρυ, το φυσικό κακάο, κλπ, το κάνουν ξεχωριστό.

Το Chocolate Slim είναι ένα ρόφημα αδυνατίσματος που θα τα απολαύσετε.

Σχετικά άρθρα:

7. Phen375 – Τα πιο αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος

Phen375 χάπια αδυνατίσματος

Το Phen375 είναι από τα πιο αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος και άντρες και γυναίκες. Τα 10 χρόνια που κυκλοφορεί είναι η καλύτερη απόδειξη πως ο λιποδιαλύτης Phen375 δουλεύει.

Το Phen375 βοηθάει στην μείωση της όρεξης και στην αύξηση του μεταβολισμού. Τα χάπια αδυνατίσματος Phen375 έχουν ως κύριο στόχο την καύσει του λίπους. Διατηρεί την μυϊκή μάζα αναγκάζοντας το σώμα να καίει περισσότερο λίπος για ενέργεια και όχι μυϊκή μάζα.

Ταυτόχρονα τα αποτελεσματικά χάπια αδυνατίσματος μειώνουν την ικανότητα του σώματος να αποθηκεύει λίπος.

Το Phen375 περιέχει φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα μπορεί να βοηθήσουν στο αδυνάτισμα.

Μερικά από τα συστατικά του Phen375 είναι: CitrusAurantium (Εκχύλισμα Νεραντζιού), L-Carnitine, CalciumCarbonate (Ανθρακικό Ασβέστιο), Caffeine Powder Anhydrous, Κόκκινο Πιπέρι Καγιέν, Dendrobium Νobile Extract (Εκχύλισμα Ορχιδέας), Forskolin (Φορσκολίν), και Χρώμιο.

Οι χρήστες τουPhen375 μπορεί να χάσουν, κατά μέσο όρο, από 2 έως 4,5 κιλά το μήνα. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από το επίσημο ιστότοπο.

Σχετικά άρθρα:

8. PhenQ – Χάπια με πενταπλή δράση

phenq μπουκάλι

Το PhenQ είναι ένα από τα λίγα συμπληρώματα για το αδυνάτισμα που δρα σε πολλά επίπεδα.

Αυτό τα χάπια αδυνατίσματος επιταχύνουν το μεταβολισμό βοηθώντας το σώμα να καίει περισσότερες θερμίδες.

Ως καταστολέας όρεξης τα χάπια αδυνατίσματος PhenQ βοηθάνε να ελέγχετε την πείνα και να ακολουθήσετε με ευκολία ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής.

Τα συστατικά του PhenQ βοηθάνε στην απελευθέρωση του αποθηκευμένου λίπος στο αίμα έτσι ώστε το σώμα να καίει λίπος για ενέργεια και να μην το αναζητά στο φαγητό.

Το ειδικό μείγμα CAPSIMAX που περιέχει εμποδίζει το σώμα να αποθηκεύει το λίπος.

Το κάθε μπουκάλι PhenQ περιέχει 60 χάπια αδυνατίσματος και διαρκεί ένα μήνα. Παίρνετε δύο χάπια την ημέρα.

Μπορεί να το αγοράσετε μόνο από το επίσημο δικτυακό τόπο. Το ένα μπουκάλι κοστίζει 65,95€.

Σχετικά άρθρα:

9. Bentolit

Bentolit

Το Bentolit είναι ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Είναι τετραπλή δράσει το να κάψει το λίπος.

Ο κύριος τρόπος που βοηθάει στο κάψιμο του λίπους είναι μέσα από την αποτοξίνωση του σώματος.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Bentolit είναι ένα από τους καλύτερους τρόπους να απαλλάσσετε το σώμα σας από τις επικίνδυνες τοξίνες που συσσωρεύονται σε αυτόν.

Το βασικό συστατικό που περιέχει το Bentolit και βοηθάει στην αποτοξίνωση είναι το Bentonite clay ή άργιλος Μπεντονίτης.

Μαζί με την αποτοξίνωση το Bentolit περιέχει καφεΐνη, που διεγείρει την θερμογένεση και αυξάνει το κάψιμο του λίπους και ανεβάζει το βασικό μεταβολισμό.

Χάρη στους σπόρους μάραθου που περιέχει, το Bentolit, βοηθάει στην καταστολή της όρεξης και την ομαλοποίηση της πέψης

Το Bentolit βελτιώνει το μεταβολισμό τον υδατανθράκων, το οποίο παίζει σημαντικό στην μετατροπή σε ενέργεια λίπος και στο κάψιμο του λίπους.

Οι ίνες βρόμης που περιέχει μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση της «κακής» χοληστερόλης. Είναι ένα ρόφημα αδυνατίσματος που αξίζει να δοκιμάστε.

Αγοράστε το Bentolit με 50% έκπτωση

Σχετικά άρθρα:

10. PrimeShred

PrimeShred μπουκάλι

Το PrimeShred είναι ένα μοναδικός λιποδιαλύτης που βελτιστοποιεί την φυσική διαδικασία καψίματος λίπους από το σώμα έτσι ώστε το σώμα σας να καίει περισσότερες λίπους γρήγορα και να τα κρατήσει μακριά.

Το PrimeShred διεγείρει την λιποδιάλυση και αυξάνει την ταχύτητα της διάσπασης του λίπους.

Αυξάνει την ταχύτητα που το σώμα καίει το λίπος για ενέργεια.

Το PrimeShred αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή, ενώ παράλληλα μειώνει την κόπωση στην διάρκεια της άσκησης.

Τα 100% φυσικά συστατικά του βοηθάνε στην μείωση της νοητικής κόπωσης και βελτιώνουν την συγκέντρωση.

Είναι σχεδιασμένο ειδικά για άντρες. Βοηθάει να αποκτήσετε ένα πραγματικό γραμμωμένο σώμα.

Αγοράστε το PrimeShred εδώ

11. Pure Acai Berry – Καθαρό μούρο από το Αμαζόνιο

pure acai berry μπουκάλι

Τα Pure Acai Berry περιέχουν εκχύλισμα από ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά φρούτα στο κόσμο, το Acai Berry.

Τα Pure Acai Berry είναι ίσος τα πιο απλά χάπια αδυνατίσματος που είναι αποτελεσματικά.

Τα οφέλη του είναι:

 • Βοηθάει να χάσετε τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα.
 • Εφοδιάζει το σώμα με σημαντικά αντιοξειδωτικά για μέγιστη απώλεια βάρους
 • Δίνει ώθηση στην καύση του λίπους
 • Δίνει ώθηση στην ενέργεια
 • Αυξάνει την αίσθηση της ευεξίας
 • Έχει ορατά αποτελέσματα μέσα σε μερικές ημέρες

Εκτός από το εκχύλισμα Acai Berry το Pure Acai Berry περιέχει και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το πράσινο τσάι βοηθάει στο κάψιμο του λίπους μέσα από την διαδικασία της θερμογένεσης.

Αγορά του Pure Acai Berry