Συνδυάζοντας την διαλειμματική νηστεία και την καρδιαγγειακή άσκηση

Διαλειμματική νηστεία και Άσκήσεις Κάρδιο
Η διαλειμματική νηστεία συνδυάζεται αποτελεσματικά με την καρδιαγγειακή άσκηση για την ενίσχυση της υγείας της καρδιάς και της σωματικής δραστηριότητας.
Περισσότερα...

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να τρέχετε;

Νεαρή γυναίκα τρέχει μαζί με σκύλο
Το τρέξιμο είναι ο υπερήρωας των προπονήσεων! Δεν είναι απλώς άσκηση, είναι σαν ένα μαγικό φίλτρο για το σώμα και το μυαλό σας. Τώρα, το να βρεις πόσο συχνά πρέπει να δένεις τα παπούτσια του τρεξίματος είναι λίγο σαν να ανακαλύπτεις το μυστικό του βασιλείου της φυσικής σου κατάστασης.
Περισσότερα...

Pilates: Τι είναι, Βασικές Αρχές, Οφέλη και Εξάσκηση

Γυναίκα κάνει Pilates
Με έμφαση στις ελεγχόμενες κινήσεις, την ακρίβεια και τη συνέργεια της αναπνοής και της κίνησης, το Pilates προσφέρει ένα μονοπάτι προς τη βελτίωση της δύναμης, της ευλυγισίας, της στάσης του σώματος και της συνολικής σωματικής και ψυχικής ευεξίας.
Περισσότερα...

Αερόβια Άσκηση: Τι είναι, τα οφέλη, και Πρόγραμμα Προπόνησης 1 Εβδομάδας

Αερόβια άσκηση
Οι αερόβιες ασκήσεις είναι το κλειδί για να γίνετε πιο υγιείς και γυμνασμένοι. Αυτές οι δυναμικές προπονήσεις ανεβάζουν τους καρδιακούς σας παλμούς, βελτιώνοντας την καρδιαγγειακή αντοχή, ενώ παράλληλα καίνε θερμίδες. Οι αερόβιες ασκήσεις παρέχουν έναν διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο για να επιτύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.
Περισσότερα...

3 συμβουλές για να παραμείνετε σε φόρμα στις διακοπές σας

Ζευγάρι σε διακοπές
Κάνοντας γυμναστική περίπου στα ίδια επίπεδα όταν είστε σε διακοπές και τρώγοντας σε επίπεδο συντήρησης, μπορείτε να διασκεδάσετε και να μην καταστρέψετε τη δίαιτα σας.
Περισσότερα...