Χάπι Green Coffee

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαΐου, 2019

Χάπι Green CoffeeΤο χάπι Green Coffee είναι ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους το οποίο, σύμφωνα με το δικτυακό του τόπο, περιέχει ως μοναδικό συστατικό το εκχύλισμα πράσινου καφέ. Υπόσχετε ότι μπορεί να βοηθήσει να χάσετε πολλά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το χάπι Green Coffee είναι ένα από τα πολύ διαφημιζόμενα χάπια πράσινου καφέ. Ο ισότοπος του είναι γεμάτος από πομπώδες μαρτυρίες, ατόμων που δοκιμάσανε το χάπι Green Coffee, που ισχυρίζονται ότι χάσανε σχεδόν 10 κιλά το μήνα. Αληθεύουν όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί; Ας εξετάσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια μερικούς από αυτούς τους ισχυρισμούς του.

Μυστηριώδης συστατικό

Τα χάπι Green Coffee ισχυρίζεται ότι: εξαιτίας της έλλειψης ενός συστατικού στην διατροφή μας δεν μπορούμε να αδυνατίζουμε και πως το εκχύλισμα από κόκκους πράσινου καφέ περιέχει αυτό το συστατικό και μας κάνει να χάσουμε 20 κιλά σε μόλις 5 εβδομάδες.

Μυστηριώδης συστατικό στο χάπι Green Coffee

Το δικτυακός τόπος του χάπι Green Coffee δεν μας αποκαλύπτει πιο είναι αυτό το συστατικό που το περιέχει το εκχύλισμα πράσινου καφέ και δεν υπάρχει σε καμία άλλη τροφή. Γιατί;

Διατροφολόγος φάντασμα

Ο διατροφολόγος Ιωάννης Τίγκας που γράφει για την εμπορεία των παχύσαρκων ασθενών του είναι ένας διατροφολόγος φάντασμα. Όσο και αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο δεν θα βρει καμία πληροφορία για αυτού. Ούτε σίτε έχει, ούτε Facebook και ούτε Twitter.

Περίεργη δοσολογία στο Χάπι Green Coffee

Ο δικτυακός του τόπος αναφέρει ότι το χάπι Green Coffee περιέχει μια ειδικά προετοιμασμένο εκχύλισμα πράσινου καφέ. Δεν μας λέει όμως το όνομά του! Η κάθε κάψουλα Green Coffee περιέχει 400mg πράσινο καφέ και παίρνετε δύο κάψουλες την ημέρα.

Σύμφωνα με τον Δρ. Ος για να είναι αποτελεσματικό ένα συμπλήρωμα πράσινου καφέ πρέπει να έχει περιεκτικότητα σε χλωρογενικό οξύ το λιγότερο 45%. Το χάπι Green Coffee δεν αναφέρει καθόλου τη περιεκτικότητα έχει σε χλωρογενικό οξύ.

Μεγάλη απώλεια βάρους

Το χάπι Green Coffee ισχυρίζεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε 10 κιλά το μήνα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία δημοσιευμένη μελέτη πάνω στο εκχύλισμα του πράσινου καφέ που μπορεί να υποστηρίξει αυτό το ισχυρισμό. Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες μελέτες και με την δοκιμή που έκανε ο Dr Oz με την βοήθεια του πράσινο καφέ μπορεί να χάσετε κατά μέσο όρο από 2 έως 3 κιλά ο μήνα.

Εξωφρενικά ακριβό συμπλήρωμα

Το μπουκάλι χαπιών Green Coffee περιέχει 30 κάψουλες Green Coffee. Με την δοσολογία να είναι 2 κάψουλες την ημέρα θα χρειαστείτε 2 μπουκάλι το μήνα.

Όσο αφορά την τιμή αυτή αλλάζει σχεδόν κάθε φορά που επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο. Την μία είναι 75€ το μπουκάλι και την άλλη 29€. Δηλαδή πρέπει να πληρώσετε από 60€ έως 150€ το μήνα.

Όποιο και αν είναι το κόστος, τα 150€ ή 58€ το μήνα κάνουν το συμπλήρωμα Green Coffee το ακριβότερο συμπλήρωμα πράσινου καφέ. Είναι πολλές φορές πιο ακριβό από άλλα συμπληρώματα όπως το Optimus Green Coffee η το Svetol Green Coffee που κοστίζουν μόνο 30 η 23 ευρώ το μήνα.

Λυπείς Περιγραφή Συστατικών

Στο δικτυακό τόπου του χάπι Green Coffee δεν περιγράφετε με σαφήνεια και ούτε δείχνει εικόνα με τα λίστα των συστατικών που περιέχει αυτό το συμπλήρωμα. Απλός αναφέρει ότι περιέχει εκχύλισμα πράσινου καφέ. Δεν αναφέρει ούτε δείχνει εάν περιέχει CGA η Svetol.

Ο Dr Oz συμβουλεύει να αποφύγετε τα συμπληρώματα πράσινου καφέ που δεν γράφουν ξεκάθαρα στην ετικέτα τους ότι περιέχουν Svetol ή CGA.

Λυπείς στοιχεία επικοινωνίας

Τα χάπια Green Coffee παρέχουν ως τρόπο επικοινωνίας μια φόρμα επικοινωνίας και ένα τηλέφωνο. Δεν αναγράφεται πουθενά πια είναι η εταιρεία που παράγει το χάπι Green Coffee και ούτε η φυσική της διεύθυνση. Πράγμα αφύσικό για ένα συμπλήρωμα που υπόσχετε να κάνει θαύματα και να σας κάνει να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα.

Συμπέρασμα για το χάπι Green Coffee

Παρόλο που το χάπι Green Coffee υπόσχετε ότι μπορεί να σας κάνει να χάσετε πολλά κιλά σε ένα μήνα καλώ είναι να μείνετε μακριά του. Υπάρχουν πολλά άλλα συμπληρώματα Green Coffee που μπορεί να σας βοηθήσουν πραγματικά να χάσετε κιλά, σε καλύτερη τιμή και που παράγονται από σοβαρές εταιρείες.