Home >> Υγεία >> Provailen

Provailen

provailenΥποφέρετε από πόνους της αρθρίτιδας; Εάν μέχρι τώρα ότι έχετε δοκιμάσει δεν είχε αποτέλεσμα, τότε το χρωστάτε στον εαυτό σας να ψάξετε αλλού για να βρείτε ανακούφιση και γιατρειά.

Το Provailen είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την αρθρίτιδα. Το Provailen βοηθάει στην ανακούφιση από τους πόνους της αρθρίτιδας, από τους πόνους των αρθρώσεων και των φλεγμονών.

Η πόνοι της αρθρίτιδας είναι πραγματικά ανυπόφοροι και τα συμβατικά φάρμακα μπορεί να βοηθάνε άλλα προκαλούν πολλά προβλήματα στην υγεία.

Τα αντιφλεγμονώδη φαρμάκων μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες όπως έλκος στο στομάχι, αιμορραγία στο έντερο, βλάβες στα νεφρά, βλάβες στο ήπαρ, εγκεφαλικό και καρδιακή προσβολή.

Το οφέλη του Provailen ως συμπλήρωμα διατροφής για την αρθρίτιδα είναι πολλά.

Μερικά από αυτά είναι:

  • Σταματάει το πόνο της αρθρίτιδας στη πηγή της
  • Δεν έχει παρενέργειες
  • Ανακουφίζει από τις φλεγμονές της αρθρίτιδας
  • Δεν επιδρά με τα φάρμακα
  • Παράγετε σε εγκεκριμένο από το FDA εργαστήριο στην Αμερική

Αγοράστε τπ Provailen

Τα συστατικά του Provailen

Το Provailen περιέχει μόνο φυσικά συστατικά τα οποία επεξεργάζονται με τις τελευταίες τεχνολογίες για να μην χάσουν τις εξαιρετικές ιδιότητες τους και να παρέχουν το μέγιστο αποτέλεσμα σε όσους υποφέρουν από τους πόνους της αρθρίτιδας.

Τα τρία κύρια συστατικά του Provailen είναι:

Reishi

reishiΤο Reishi είναι ένα μύκητας που ανήκει στην ίδια κατηγορία όπως η πενικιλίνη. Το Reishi μπορεί να επαναφέρει την ισορροπία στο αυτόματο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι συντριπτική πλειοψηφία των ζημιών της αρθρίτιδας προκαλούνται από την ανισορροπία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Reishi επεξεργάζεται με ένα νέο ειδικό τρόπο κι η δύναμη του αυξάνετε έως 75 φορές.

Έρευνες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Τέξας έδειξαν ότι το Reishi είναι το ίδιο δυνατό με 5mg υδροκορτιζόνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείτε σε ενέσεις για την αρθρίτιδα. Έρευνες έχουν δείξει ότι το Reishi μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της ρευματοειδής αρθρίτιδας.

Το Reishi περιέχει ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο που μπορεί να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες, τα νεκρά κύτταρα, να αποτοξινώσει το αίμα και να παρατείνει την γήρανση των κυττάρων.

Tongkat Ali

tongkat aliΤο Tongkat Ali βοηθάει το σώμα να δημιουργήσει ξανά τους μύες που έχει χάσει. Όσοι υποφέρουν από αρθρίτιδα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις αρθρώσεις τους το λιγότερο δυνατόν, για να μην πονέσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι τραυματισμένες αρθρώσεις να χάσουν μυείς προκαλώντας  περισσότερο πόνο και πρήξιμο.

Το Tongkat Ali δρα σε ορμονικό επίπεδο αυξάνοντας του μύες γύρο από τις τραυματισμένες αρθρώσεις και δυναμώνοντας τα.

Capsaicin

capsaicinΤο Capsaicin είναι ένα συστατικό που βοηθάει το σώμα να απορροφήσει τα δύο άλλα συστατικά του Provailen.

Το Capsaicin αυξάνει την δύναμη και την ροΐ του αίματος στα μικρά αγγεία. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς οι περισσότερες αρθρώσεις τροφοδοτούνται από μικρά αιμοφόρα αγγεία.

Επίσης το Capsaicin ανακουφίζει από τις φλεγμονές και μπορεί να μειώσει δραματικά τον χρόνιο νευρικό πόνο.

Φωτογραφίες του Provailen

provailen κουτί provailen 3 κουτιά provailen 3 κουτιά ανοιχτά

Αγοράστε τπ Provailen

Παρενέργειες του Provailen

Μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές παρενέργειες από την χρήση του Provailen. Την πρώτη εβδομάδα μπορείτε να έχετε κάποιες παρενοχλήσεις, όπως πονοκέφαλο η διάρροια, τα όποια είναι φυσιολογικά καθώς είναι σύμπτωμα της αποτοξίνωσης που συμβαίνει στο σώμα σας. Αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται μετά από λίγο.

Δοσολογία και χρήση Provailen

Η χρήση του Provailen είναι απλή. Παίρνετε ένα χάπι το πρωί και ένα το βράδυ μαζί με ένα ποτήρι νερό.

Αποτελεσματικότητα του Provailen

Το 87,6% των χρηστών του Provailen που ερωτήθηκαν απαντήσανε πώς είδαν μείωση έως 90% από τους πόνους της αρθρίτιδας.

Πόσο γρήγορα έχει ορατά αποτελέσματα το Provailen

Οι περισσότεροι χρήστες του Provailen βλέπουν ανακούφιση από την αρθρίτιδα, μείωση της φλεγμονής και περισσότερη ευελιξία μέσα σε μια εβδομάδα. Σε μερικούς μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο.

Μαρτυρίες Χρηστών

Gavin R.

gavin provailenΥπέφερα από πόνους στις αρθρώσεις για πάνω από 10 χρόνια. Ο ιατρός μου συνιστούσε δυνατά αντιφλεγμονώδη φάρμακα άλλα ο πόνος πάντοτε υπήρχε, δεν εξαφανίστηκε ποτέ. Από τότε που παίρνω το Provailen έχω δει μεγάλη διαφορά. Τόσο, που πριν από δυο μήνες σταμάτησα να παίρνω τα αντιφλεγμονώδη. Ο πόνος μου έχει εξαφανιστεί για το μεγαλύτερο μέρος και νιώθω τα πράγματα να βελτιώνονται κάθε εβδομάδα. Φοβερό!

Betty P.

betty provailenΗ αρθρίτιδα με είχε βασανίσει για πολλά χρόνια και μετά από αμέτρητες δοκιμές διαφόρων πραγμάτων για να βρω ανακούφιση έφτασα στο σημείο ότι δεν γινόταν τίποτα και θα έπρεπε να ζήσω με το πόνο. Ένας φίλος μου μίλησε για το Provailen. Το παίρνω εδώ και 7 εβδομάδες και νιώθω διαφορετικά. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ διαφορετικά. Πονάω πολύ λιγότερα και έχω περισσότερη ευκινησία στις αρθρώσεις μου. Είναι υπέροχο. Κάθε εβδομάδα νιώθω καλύτερα, έτσι θα συνεχίζω να το παίρνω και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα απαλλαχθώ από την αρθρίτιδα.

Αγορά και Τιμή του Provailen

Το Provailen δεν πωλείται στα φαρμακεία στην Ελλάδα. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο μέσο του διαδικτύου ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο.

Το κάθε μπουκάλι Provailen κοστίζει €31 και διαρκεί για ένα μήνα.

Αγοράστε τπ Provailen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*