Home >> Αδυνάτισμα >> PhenQ vs Raspberry Ketone Plus

PhenQ vs Raspberry Ketone Plus

Τελευταία Ενημέρωση: October 20, 2018

phenq ή raspberry ketone plusΤα τελευταία χρόνια τα χάπια αδυνατίσματος με βάση το Raspberry Ketone έχουν γίνει πολύ δημοφιλής. Αυτό χάρη στην παρουσίαση του ως «θαυματουργό λιποδιαλύτη» σε εκπομπή γνωστού Αμερικανού ιατρού.

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα Raspberry Ketone που πωλούνται σε φαρμακεία η από online καταστήματα. Άλλα ένα από τα κορυφαία και που ξεχωρίζει είναι το Raspberry Ketone Plus της εταιρείας Evolution Slimming.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε το PhenQ με το Raspberry Ketone Plus. Θα δούμε πως βοηθάνε στην απώλεια βάρους, ποια είναι τα κοινά τους και που διαφέρουν.

Τι είναι το Raspberry Ketone

raspberriesΤο Raspberry Ketone είναι μια φυσική ουσία που δίνει στα κόκκινα σμέουρα το ισχυρό άρωμα τους. Έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια στην κοσμετολογία και ως αρωματικό σε αναψυκτικά, παγωτά και σε επεξεργασμένες τροφές.

Παρόλο που το Raspberry Ketone είναι μια φυσική ουσία, τα Raspberry Ketones που υπάρχουν στα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φυσικά. Παράγονται συνθετικά μέσα από βιομηχανικές διαδικασίες.

Μια άλλη αιτία για την δημοτικότητά του είναι η ύπαρξη της λέξης ketone στο όνομα. Για πολλούς ανθρώπους, προπαντός για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, το όνομα ketone είναι συνυφασμένο με τις low-carbohydrate diet. Δηλαδή με τις δίαιτες με λίγους υδατάνθρακες.

Παρόλο αυτά, τα Raspberry Ketones δεν έχουν τίποτα κοινό με τις δίαιτες με λίγους υδατάνθρακες και δεν έχουν την ίδια επίδραση πάνω στο σώμα.

Πως δουλεύει το Raspberry Ketone

Το Raspberry Ketone έχει δομικό τύπο παρόμοιο με την καψαϊκίνη και την synephrine. Έρευνες έχουν δείξει ότι η καψαϊκίνη και η synephrine μπορεί να ενισχύουν το μεταβολισμό. Πολλοί θεωρούν ότι τι Raspberry Ketone θα έχει την ίδια επίδραση.

Έρευνα που έγιναν, πάνω σε ποντίκια, έδειξε ότι το Raspberry Ketone μπορεί να εμποδίζει την αύξηση του λιπώδη ιστού. Άλλα η δοσολογία που χρησιμοποιήθηκε ήταν υπερβολικά μεγάλη.

Άλλη έρευνα σε ποντίκια έδειξε ότι το Raspberry Ketone αυξάνει την παραγωγή της ορμόνης αδιπονεκτίνης (adinopectin). Η αδιπονεκτίνη είναι μια ορμόνη που απελευθερώνεται από τα λιπώδη κύτταρα και πιστεύεται ότι παίζει ρόλο στην ρύθμιση του μεταβολισμού και των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.

Οι λεπτοί άνθρωποι έχουν πολύ υψηλότερα επίπεδα της αδιπονεκτίνης (adinopectin) από του υπέρβαρους ανθρώπους. Τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης (adinopectin) ανεβαίνουν όταν οι άνθρωποι χάνουν βάρος.

Το γεγονός ότι τα Raspberry Ketones αυξάνουν την αδιπονεκτίνη (adinopectin) σε απομονωμένα λιπώδη κύτταρα από ποντίκια δεν συνεπάγεται ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και σε ανθρώπους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε το αδιπονεκτίνη (adinopectin) με φυσικό τρόπο. Π.χ.: Η άσκηση μπορεί να αυξήσει την αδιπονεκτίνη (adinopectin) έως 260% μέσα σε μια εβδομάδα. Η κατανάλωση καφέ μπορεί να κάνει το ίδιο.

Παρενεργειες του Raspberry Ketone

Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε μία μελέτη του Raspberry Ketone σε ανθρώπους. Ως συνέπεια δεν υπάρχουν στοιχεία για τις πραγματικές ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει.

Το Raspberry Ketone Plus

raspberry ketone plusΤο Raspberry Ketone Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ως κύριο συστατικό το Raspberry Ketone. Περιέχει επίσης πολλά άλλα συστατικά όπως: εκχύλισμα αφρικανικού μάνγο, εκχύλισμα Acai Berry, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, μηλόξυδο σε σκόνη, φαιοφύκη (Kelp), καφεΐνη, γκρέιπφρουτ πηκτίνη και ρεσβερατρόλη.

Πολλά από τα συστατικά του Raspberry Ketone Plus είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

Το Raspberry Ketone Plus μπορεί να βοηθήσει το χάσιμο βάρους, άλλα αυτό ΔΕΝ οφείλετε αποκλειστικά στο Raspberry Ketone, άλλα περισσότερο στα άλλα συστατικά που περιέχει.

Τα συστατικά του Raspberry Ketone Plus

Το πράσινο τσάι

Φύλλα πράσινου τσαγιούΤο πράσινο τσάι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που ονομάζονται κατεχίνες (catechins). Το σημαντικότερο από αυτές τις κατεχίνες είναι το EGCG (Epigallocatechin gallate) μια ουσία που μπορεί να δώσει ώθηση στο μεταβολισμό.

Το πράσινο τσάι μπορεί να αυξήσει το κάψιμο του λίπους, ειδικότερα στην διάρκεια της άσκησης.

Το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα μέσο της μείωσης της όρεξης.

Το μηλόξυδο

vinegarΤο μηλόξυδο μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου και της ινσουλίνης στο αίμα, συνεπώς μπορεί να βοηθήσει με την απώλεια βάρους.

Αρκετές μελέτες σε ανθρώπου δείχνουν ότι το μηλόξυδο μπορεί να αυξήσει το αίσθημα του κορεσμού και να σας βοηθήσει να τρώτε λιγότερες θερμίδες.

Τα αποτελέσματα μελέτης που έγιναν σε 144 παχύσαρκούς Ιάπωνες, έδειξαν ότι η κατανάλωση 1 έως 2 κουταλιών της σούπας μηλόξυδου την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στο χάσιμο βάρους.

Μπορεί επίσης να μειώσει το ποσοστό του σωματικού λίπους, να μειώσει το λίπος στην κοιλιά, την περιφέρεια και τα τριγλυκερίδια.

Το γκρέιπφρουτ

grapefruitΣε μια μελέτη 91 παχύσαρκα άτομα τρώγανε μισό γκρέιπφρουτ πριν από κάθε γεύμα. Μετά από 12 εβδομάδες είχαν χάσει κατά μέσο όρο 1,6 κιλά.

Η καφεΐνη

Η καφεϊνη μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα του μεταβολισμού από 3-10%. Αυτή η επίδραση μειώνετε με την αύξηση των κιλών και με την ηλικία.

Το PhenQ

phenq μπουκάλιΤο PhenQ περιέχει ένα ιδανικό συνδυασμό συστατικών που αποδεδειγμένα βοηθάνε στο χάσιμο των περιττών κιλών.

Το μόνο κοινό συστατικό που έχουν το PhenQ και το Raspberry Ketone Plus είναι η καφεΐνη.

Το PhenQ διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από το Raspberry Ketone Plus στο τρόπο που αντιμετωπίζει το πρόβλημα των περιττών κιλών.

Το PhenQ με συνέπεια βελτιώνει το μεταβολισμό παρέχοντας ταχύτατα πολλά οφέλη:

  1. Μειώνει την κατανάλωση τροφής
  2. Επιβραδύνει την αποθήκευση του λίπους
  3. Καίει περισσότερες θερμίδες

Το PhenQ είναι το μόνο χάπι αδυνατίσματος που συνδυάζει τρεις ξεχωριστές λειτουργείες διαχείρισης βάρους σε ένα ενιαίο προϊόν.

Αυτή η πολύπλευρη προσέγγιση παρέχει την πιο αποτελεσματική μέθοδο απώλειας σωματικού βάρους.

Τα συστατικά του PhenQ

Το α-Lacys Reset και το PhenQ

Το πιο ενεργό συστατικό το PhenQ είναι το α-Lacys Reset το οποίο αυξάνει την θερμογένεση για να πετύχει το κάψιμο του λίπους.

Οι συμμετέχοντες σε κλινική μελέτη με το α-Lacys Reset χάσανε το 7,24% του σωματικού λίπους, 3,44% του σωματικού βάρους και αύξησαν κατά 3,80% την μυϊκή μάζα.

Capsimax Powder

Το Capsimax Powder είναι ένα συνδυασμός capsicum και piperini, δυο γνωστοί λιποδιαλύτες. Αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματος προωθώντας σημαντικά την απώλεια βάρους.

Calcium Carbonate

Το φυσικό συστατικό Calcium Carbonate εξαναγκάζει τα κύτταρα του σώματος να παράγουν και να αποθηκεύουν λιγότερο λίπος.

Chromium Picolinate

Το Chromium Picolinate (Πικολινικό χρώμιο) είναι ένα φυσικό ορυκτό που βοηθάει στην μείωση της όρεξης και την λαχτάρας για φαγητό.

L-carnitine furmarate

H L-Carnitine Furmarate είναι ένα αμινοξέα που προωθεί την φυσική καύση του λίπους. Επίσης δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμού. Έτσι τρώτε λιγότερα και μειώνετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε.

Σύγκριση τιμών PhenQ και Raspberry Ketone Plus

Το ένα μπουκάλι PhenQ κοστίζει €65.95 ενώ το ένα μπουκάλι Raspberry Ketone Plus κοστίζει €24. Η υψηλή ποιότητα των συστατικών που περιέχει το PhenQ το κάνουν πιο ακριβό από το Raspberry Ketone Plus, άλλα είναι αυτή η ποιότητα που το κάνει και πιο αποτελεσματικό.

Συγκριτικός Πίνακας

 PhenQRaspberry Ketone Plus
ΈρευνεςΥπάρχουνΥπάρχουν
Ενισχύει το ΜεταβολισμόΝαιΝαι
Καίει το ΛίποςΝαιΝαι
Μειώνει την ΌρεξηΝαιΝαι
Μειώνει την απορρόφηση του λίπουςΝαιΌχι
Βελτιώνει την διάθεσηΝαιΌχι
Μέγιστος χρόνος για να δείτε αποτελέσματα3 μήνεςΑπροσδιόριστος
Εγγύηση επιστροφής χρημάτωνΝαιΝαι
Πωλείται στα φαρμακείαΌχιΌχι
Υποστήριξη ΠελατώνΠολύ ΚαλήΠολύ Καλή
Τιμή€65,95€22
Έξοδα αποστολήςΔωρεάν€4,95
Μάθετε περισσότερα για το PhenQΜάθετε περισσότερα για το Raspberry Ketone Plus
Click to Hide Advanced Floating Content