Phen375: Λεπτομερής Ανασκόπηση – Πώς δουλεύει, συστατικά, αποτελέσματα + Αγορά από Ελλάδα

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου, 2020

phen375 μπουκαλιΤο Phen375 είναι το αξιοζήλευτο παράδειγμα ενός ισχυρού λιποδιαλύτη και καινοτόμου προϊόν. Οι δημιουργοί του, βελτιώνουν συνεχώς την φόρμουλά του, προσθέτοντας ακόμα πιο δραστικά συστατικά χωρίς να προκαλέσουν παρενέργειες.

Αυτό το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής είναι ίσος το κορυφαίο νόμιμο λιποδιαλύτη, που ακολουθεί χωρίς παρεκκλίσεις τους κανόνες ασφαλείας για τα συμπληρώματα διατροφής, που έχουν θέσει η EE και το FDA. Η υψηλή ποιότητα του μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό των φαρμάκων.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009. Από τότε είναι από τους λιποδιαλύτες με τις περισσότερες πωλήσεις.

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: Τι κάνει το Phen375 τόσο δημοφιλή;

Η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: Η αποτελεσματικότητα του και η ασφάλεια που παρέχει.

Πως δουλεύει

Το Phen375 κάνει εφικτό την μείωση του σωματικού λίπους επηρεάζοντας όλους τους παράγοντες που συμβάλουν σε αυτό.

Επίπεδη ΚοιλιάΕίναι σχεδιασμένο όχι μόνο να μειώσει την όρεξη, άλλα και να βοηθήσει στην αύξηση του μεταβολισμού. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει το σώμα να κάψει το λίπος με φυσικό τρόπο.

Επίσης, βοηθάει στην διατήρηση της μυϊκής μάζας. Η διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας είναι σημαντικό για το κάψιμο του λίπους, καθώς το σώμα αναγκάζεται να καίει λίπος για ενέργεια και όχι μυϊκό ιστό.

Επιπλέον τα συστατικά του μειώνουν την ικανότητα του σώματος να αποθηκεύει το λίπος.

D-Bal: Η καλύτερη επιλογή για όγκο και γράμμωση

Τα συστατικά

Το Phen375 χρησιμοποιεί μόνο αγνά και υψηλής ποιότητας συστατικά.

Νεράντζι

Citrus Aurantium (Εκχύλισμα Νεραντζιού) – Αυτό το φυσικό διεγερτικό βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού και το κάψιμο του λίπους.

L-Carnitine

L-Carnitine – Βοηθάει στην απελευθέρωση του αποθηκευμένου λίπους στο αίμα, κάνοντας το σώμα να καίει ευκολότερα το λίπος.

Ανθρακικό Ασβέστιο

Calcium Carbonate (Ανθρακικό Ασβέστιο) – Το ασβέστιο βοηθάει στην διάσπασητου λίπους και το κάψιμο του.

Caffeine Powder Anhydrous – Βοηθάει το σώμα να κάψει περισσότερες θερμίδες.

Η καφεΐνη είναι απο τα βασικά συστατικά όχι μόνο στο Phen375 άλλα στα περισσότερα συμπληρώματα για την απώλεια βάρους.

Cayenne ΠιπέριCayenne (Κόκκινο Πιπέρι Καγιένκ) – Η Καψαϊκίνη που περιέχει το Κόκκινο Πιπέρι Καγιένκ διεγείρει την θερμογένεση κάνοντας το σώμα να κάψει έως 270 θερμίδες παραπάνω την ημέρα. Βοηθάει επίσης στην μεταφορά των άλλων συστατικών

ΟρχιδέαDendrobium Νobile Extract (Εκχύλισμα Ορχιδέας) – Τα περιττά κιλά και οι δίαιτες προκαλούν, στις περισσότερες περιπτώσεις, φυσική κόπωση. Το Εκχύλισμα Ορχιδέας που περιέχει το Phen375 βοηθάει στην ενίσχυση της φυσικής αντοχής.

ForskolinForskolin (Φορσκολίν) – Το Forskolin είναι το  συστατικό που προστέθηκε στην νέα σύνθεση του Phen375. Το Forskolin είναι ένα συστατικό που περιέχουν οι ρίζες ενός φυτού που ονομάζεται Coleus Forskohlii. Οι έρευνες που έγιναν το 2005 έδειξαν πως το Forskolin μπορεί να βοηθήσει στο χάσιμο μεγάλης ποσότητας σωματικού λίπους.

Chromium (Χρώμιο) – Το πικολινικό χρώμιο βοηθάει στην απορρόφηση των άλλων συστατικών από το σώμα και στην καταστολή στην όρεξης.

Φωτογραφίες μετά την παραλαβή του

3 μπουκάλια Μπουκάλι ανοιχτό Ετικέτα

Τα Αποτελέσματά του

Όταν μιλάτε για κάποιο χάπι αδυνατίσματος η γενικά για μια δίαιτα η πρόγραμμα απώλειας βάρους προκύπτει το ερώτημα: Πόσα κιλά μπορεί να χάσω και το πόσο διάστημα;

Πρώτα ‘απ όλα πρέπει να ξέρετε ότι το Phen375 δεν είναι ένα μαγικό χάπι αδυνατίσματος, που θα σας κάνει να χάσετε 10 κιλά σε μια εβδομάδα η σε 10 ημέρες.

Το Phen375 είναι ένας ισχυρός λιποδιαλύτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους θέλουν να χάσουν πολλά κιλά, άλλα που πρώτα έχουν αποτύχει να χάσουν κιλά ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και πρόγραμμα ασκήσεων.

Στο επίσημο ιστότοπό του  μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε πολλές μαρτυρίες. Θα καταλάβετε τι το κάνει ίσος ένα από τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος στο κόσμο. Πολλοί άνδρες και γυναίκες μιλάνε για τα αποτελέσματά του και πόσα κιλά μπορέσανε να χάσουν.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που μιλάνε από μόνο τους για τα αποτελέσματά του.

Μαρτυρίες αδυνατίσματος Μαρτυρίες αδυαντίσματος άντρας Μαρτυριες χάσιμου βάρους απο γυναίκα

Παρενέργειες

Σχεδόν όλα τα χάπια αδυνατίσματος έχουν παρενέργειες. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε χάπια αδυνατίσματος που δεν θα είναι επιβλαβές για το σώμα σας. Μερικές φορές κάποιες παρενέργειες μπορεί να είναι και ευεργετικές.

Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές παρενέργειες από την χρήση του. Μερικές από τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει είναι: ήπια ζάλη στην αρχή, αϋπνία λόγο της καφεΐνης που περιέχει, χαλαρά κόπρανα, εξάψεις λόγο τις θερμογένεση.

Από τις θετικές παρενέργειες μπορεί να αναφέρουν την ενέργεια που αποκτάτε το πρωί που θα σας κάνει να μην χρειαστείτε πλέον το πρωινό καφέ.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε από άτομα με προβλήματα υγείας, από έγκυες γυναίκες η γυναίκες που θηλάζουν και από άτομα κάτω των 18 ετών. Όπως με κάθε άλλο συμπλήρωμα πρέπει να συμβουλευτείτε το ιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Chocolate Slim το ρόφημα που αδυνατίζει

Οδηγίες χρήσης

Η δοσολογία του Phen375 είναι 1 χάπι την ημέρα. Mπορείτε να πάρετε έως 2 χάπια την ημέρα. Άλλα οι δημιουργοί του Phen375 προειδοποιούν οτι δεν πρέπει να πάρετε περισσότερα από 2 χάπια την ημέρα.

Συνιστάτε να πίνετε πολύ νερό σε όλο το διάστημα που το παίρνεται και να ακολουθήστε της δίαιτες που προτείνει.

Διαβάστε το “Λεπτομερείς οδηγίες χρήσεις του Phen375” για να βρείτε απαντήσεις για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Το Phen375 και η Phentermine

Αν κάνετε μια απλή αναζήτηση στο ιντερνέτ για χάπια αδυνατίσματος θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα για το αδυνάτισμα, το όνομα των οποίων ξεκινάει η περιέχουν την λέξη Phen. Ενδεικτικά μεριά από αυτά είναι το PhenQ, Phen24, PhenTabz, AdiPhen, PhenCaps, PhenElite, PhenRX, Phenta XT, Phentaslim, Phenbuterol,  Phenemine, κλπ.

Γιατί τόσα πολλά χάπια αδυνατίσματος με το όνομα phen; Η απάντηση είναι απλή.

Όλα αυτά τα χάπια αδυνατίσματος προσπαθούν να κλέψουν λίγο από την δόξα της Phentermine.

Η Phentermine

H Phentermine είναι τα πιο γνωστό και αποτελεσματικό χάπια αδυνατίσματος για πολλές δεκαετίες στην Αμερική. Η ελεύθερη διάθεση του απαγορεύτηκε λόγο των σοβαρόν παρενεργειών που παρουσίαζε.

phentermineΗ Phentermine είναι ένας ισχυρός καταστολέας όρεξης. Η Phentermine είναι μια ελεγχόμενη δραστική ουσία που χορηγείτε μόνο με ιατρική συνταγή.

Είναι παράνομο να προμηθευτείτε την Phentermine μέσο από το διαδίκτυο. Η χρήση της για την απώλεια βάρους πρέπει να γίνει μόνο κάτω από την επίβλεψη ιατρού γιατί μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την υγεία σας.

Η Phentermine μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το μέγιστο 12 εβδομάδες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα η δράση του σταματάει.

Η Phentermine δημιουργεί μια αίσθηση κορεσμού κάνοντας τον χρήστη να τρώει λιγότερο φαγητό. Όσοι παίρνουν Phentermine μπορεί να χάσουν έως και 30 κιλά σε 3 μήνες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της είναι ότι μετά την διακοπή της λήψης ο χρήστης παίρνει όλα τα κιλά πίσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πως το Black Latte βοηθάει στο κάψιμο του λίπος

Οι παρενέργειες της Phentermine

Οι σοβαρές παρενέργειες που προκαλεί η Phentermine είναι ταχυπαλμίες, υψηλή αρτηριακή πίεση, πόνος στο στήθος, ζάλη, δυσκολία στην αναπνοή, ανησυχία και δυσκολία στην εκτέλεση βασικών δραστηριοτήτων.

Κατά την λήψη η Phentermine μπορεί να προκαλέσει ασυνήθιστη ξηρότητα στο στόμα, έμετο ή δυσκοιλιότητα.

Σε σπάνιες περιπτώσεις οι παρενέργειες μπορεί να είναι θανατηφόρες. Για αυτούς τους λόγους δεν συνιστάτε να λαμβάνετε τη Phentermine χωρίς να έχετε συμβουλευτείτε τον ιατρό σας και χωρίς να έχετε κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.

Η ασφαλής εναλλακτική λύση

Το Phen375 είναι μια νόμιμη εναλλακτική λύση αντί της Phentermine.

Σε αντίθεση με την Phentermine, που είναι καταστολέας όρεξης, το Phen375 είναι λιποδιαλύτης. Λειτουργεί αυξάνοντας το μεταβολισμό, βοηθώντας της φυσική διαδικασία της χώνεψης και της θερμογένεσης.

Ενεργοποιώντας την θερμογένεση το σώμα καίει περισσότερο λίπος και σας γεμίζει ενέργεια.

Σε αντίθεση με πολλά χάπια αδυνατίσματος, που χρειάζονται εβδομάδες για να δράσουν,  η δράση του Phen375 ξεκινάει σε μόλις 2 με 3 ημέρες μετά την λήψη του πρώτου χάπι.

Phen375 Τιμή και αγορά από Ελλάδα

Το Phen375 δεν πωλείτε σε φαρμακεία στην Ελλάδα η στην Κύπρο, καθώς διατίθεται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του.

ΑποτελέσματαΔεν θα το βρείτε σε άλλα online καταστήματα, όπως η Amazon, το Skroutz, κλπ.

Η τιμή του είναι πολύ ανταγωνιστική λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή ποιότητα των συστατικών που περιέχει.

Το ένα μπουκάλι περιέχει 30 χάπια και διαρκεί ένα μήνα. Αγοράζοντας περισσότερα μπουκάλια έχετε μεγάλες εκπτώσεις. Μάθετε περισσότερα πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο.

 

Χάπια Male Extra για στυτική δυσλειτουργία

Click to Hide Advanced Floating Content