Home >> Αδυνάτισμα >> Παρενέργειες του Phen375: Τι προκαλεί και πώς να τις αντιμετωπίσετε

Παρενέργειες του Phen375: Τι προκαλεί και πώς να τις αντιμετωπίσετε

Τελευταία Ενημέρωση: January 10, 2019

ΠαρενέργειεςΌλα τα συμπληρώματα διατροφής για το αδυνάτισμα και ειδικά οι λιποδιαλύτες έχουν παρενέργειες. Από αυτό δεν κάνει εξαίρεση ούτε ο λιποδιαλύτης Phen375. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει το Phen375, πόσο σοβαρές είναι, ποιες είναι οι πιθανές αιτίες, πώς να τις διαχειριστείτε και πώς να τα αποφύγετε.

Οι ποιο συχνές παρενέργειες που αναφέρουν οι χρήστες είναι:

  • Ζαλάδα
  • Αύξηση της αρτηριακής πίεσης
  • Ταχυπαλμίες
  • Προβλήματα ύπνου

Η ένταση τους είναι διαφορετική από χρήστη σε χρήστη και εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες όπως η ικανότητα του σώματος να το ανεχθεί, η γενική φυσική κατάσταση, η ηλικία, η δοσολογία. κλπ.

Είναι επικίνδυνες οι παρενέργειες του Phen375

Το Phen375 είναι ένας καλοσχεδιασμένος λιποδιαλύτης που έχει βοηθήσει χιλιάδες άτομα να χάσουν τα περιττά κιλά και να απολαύσουν μια υγιείς ζωή. Γενικά είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα για το αδυνάτισμα καθώς οι ανεπιθύμητες ενέργειες του δεν θέτουν σε κίνδυνο την ζωή. Επιπλέων όλες οι αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ήπιας μορφής.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν χιλιάδες άτομα που έχουν επωφεληθεί από την χρήση του ως λιποδιαλύτης, έχουν αδυνατίσει, άλλα δεν έχουν επηρεαστεί από αυτές τις ανεπιθύμητες επιδράσεις.

Μόνο ένα πολύ μικρό αριθμό χρηστών έχει αναφέρει ότι αντιμετώπισαν κάποιες από τις παραπάνω παρενέργειες. Ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί μακροχρόνιες επιπτώσεις από την χρήση του.

Οι πιθανές αιτίες των παρενεργειών

Παράγοντες όπως τα συστατικά που περιέχει, η αδυναμία στην ανοχή αυτού του λιποδιαλύτη, και η υπερδοσολογία είναι οι κύριες αιτίες των παρενέργειων.

Το Phen375 είναι ένα πολύ αποτελεσματικό χάπι αδυνατίσματος που συνδυάζει ένα λιποδιαλύτη και ένα καταστολέα όρεξης. Αυτά τα συστατικά μπορεί σε κάποιο βαθμό να προκαλέσουν παρενέργειες.

Οι περισσότεροι χρήστες νιώθουν την ενέργεια να ρέει μέσα τους λίγα μόλις λεπτά μετά την λήψη. Αυτό οφείλετε στο γεονός ότι βοηθάει στην αύξηση του ενζύμου που ενισχύει την ενέργεια και επιταχύνει το μεταβολισμό, κάνοντάς τον να καίει περισσότερο λίπος. Η αύξηση των επιπέδων της ενέργειας είναι στην πραγματικότητα μια θετική δράση καθώς οι χρήστες μπορεί να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές δραστηριότητες τους πιο εύκολα.

Τα μαλακά κόπρανα και η ζαλάδα μπορεί να προκληθεί από την Capsicum, το ενεργό συστατικό που περιέχουν οι τσίλι πιπεριές, που αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος κάνοντας το να καίει περισσότερο λίπος. Αυτό το συστατικό είναι που κάνει το σώμα να νιώθει ζεστό και να προκαλεί μια ήπια ζαλάδα.

Η καφεΐνη που περιέχει μπορεί να προκαλέσει σε όσους έχουν ευαισθησία μια ταχυπαλμία. Επίσης μπορεί να προκαλέσει αϋπνίες.

Μια κοινή αιτία των παρενεργειών είναι η υπερδοσολογία.

Η συνιστάμενη δοσολογία είναι ένα χάπι την ημέρα.

Τα περισσότερα άτομα που παρουσίασαν παρενέργειες, θέλοντας να χάσουν γρήγορα κιλά, χρησιμοποιούσαν 2 έως 3 χάπια την ημέρα. Η υπερβολική αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού μπορεί να προκαλέσει αύξηση των χτύπων της καρδιάς. Επίσης όταν είστε γεμάτος από ενέργεια μπορεί να επηρεαστεί και ο ύπνος.

Η υπερβολική δοσολογία μπορεί να προκαλέσει και μια άλλη πιθανή παρενέργεια, την απελευθέρωση των τοξινών. Το λίπος χρησιμεύει σαν αποθήκη όπου το σώμα αποθηκεύει τις τοξίνες. Το κάψιμο του λίπους απελευθερώνει τις τοξίνες. Η συνεχή συσσώρευση τους μπορεί να προκαλέσει ζαλάδες.

Πώς να διαχειριστείτε τις παρενέργειες

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος με την βοήθεια του Phen375 και θέλετε να μάθετε πώς να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητες παρενεργειών, τότε θα πρέπει:

  • Να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε, για να ζητήσετε συμβουλές εάν το σώμα σας μπορεί να ανεχθεί αυτών των λιποδιαλυτή.
  • Πίνετε αρκετά νερό, ένα ποτήρι κάθε ώρα και να σταματήσετε δύο ώρες πριν τον ύπνο σας. Το πολύ νερό θα σας βοηθήσει να διώξετε τις τοξίνες και θα βοηθάει το ήπαρ να διατηρήσει την μέγιστη απόδοση στην αφομοίωση του λίπους.
  • Επισκεφτείτε αμέσως τον ιατρό σας εάν έχετε συμπτώματα αυξημένης αρτηριακής πίεσης, ταχυπαλμίες, ζαλάδες η αϋπνίες.

Πώς να αποφύγετε τις παρενέργειες

Για να αποφύγετε κάθε ανεπιθύμητη παρενέργεια θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι:

  • Έχετε αγοράσει μόνο γνήσιο Phen375. Οι περισσότερες παρενέργειες προκαλούνται από τα ψεύτικα χάπια. Το διαδίκτυο πωλούνται πολλά συμπληρώματα που προσπαθούν να το μιμηθούν αντιγράφοντας το όνομα η την ετικέτα του.Τα αυθεντικά χάπια μπορείτε να τα αγοράσετε μόνο από το επίσημο σιτε του.
  • Ακολουθείτε κατά γράμμα της οδηγίες χρήσης και μην υπερβείτε την δοσολογία.
  • Μην το λάβετε εάν δεν έχετε συμβουλευτεί πιο πριν τον ιατρό σας, ειδικά εάν έχετε προβλήματα υγείας. όπως: υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακά προβλήματα, κατάθλιψη, αλλεργίες, ιστορικού χρήσης ουσιών, γλαύκωμα, είστε έγκυος, θηλάζετε η ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Click to Hide Advanced Floating Content