Δίαιτες

6 δημοφιλής δίαιτες για απώλεια βάρους

paleo τρόφες

Υπάρχουν πολλές δίαιτες για να χάσετε βάρος. Αρκεί να κάνετε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας. Μερικές εστιάζονται στην καταστολή της όρεξης, ενώ άλλα στοχεύουν στην μείωση του λίπους η υδατανθράκων. Σχεδόν όλες ισχυρίζονται ότι έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι είναι δύσκολο να ξέρεις πια είναι η κατάλληλη για να την δοκιμάσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία μοναδική δίαιτα να είναι κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους. Τι έχει αποτελέσματα για εσάς μπορεί να μην δουλεύει για κάποιον άλλο. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε 9 δημοφιλής δίαιτες που έχουν αποτελέσματα στο αδυνάτισμα.

Read More »

Δίαιτα Paleo (Paleo Diet)

Τροφές στη Δίαιτα Paleo

Οι υπέρμαχοι της Δίαιτας Παλαιό πιστεύουν ότι οι άνθρωποι έχουν γενετική προδιάθεση στην ίδια κατανάλωση τροφών με τους Παλαιολιθικούς Ανθρώπους.

Read More »

Δίαιτα Ντουκάν: Αναλυτικά Όλες οι Φάσεις, Πρόγραμμα, Τροφές και Συνταγές

Το βιβλίο της Δίαιτας Dukan

Η Δίαιτα Dukan είναι μια δίαιτα σε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε προτεϊνες και σε χαμηλά λιπαρά. Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Για να διατηρήσετε το βάρος σας πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες τις και να μην γυρίσετε στις παλαιές σας διατροφικές συνήθειες.

Read More »