Υγεία

5 Οφέλη των Πράσινων Smoothies

Πράσινα Smoothies

Μία είναι η δίαιτα που μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι απόλυτα φυσική και δεν χρειάζεται πρόσθετα διατροφής και αυτή είναι η δίαιτα των πράσινων smoothies.

Read More »

Συμβουλές για Πολύ Ευαίσθητους Ανθρώπους

Γυναίκα ανήσυχη

Αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας να ενοχλείται εύκολα από ζωηρά φώτα, δυνατούς ήχους, δυνατές μυρωδιές και την ένταση της εικόνας στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση; Αν ναι, τότε δεν είστε μόνοι σας. 15-20% των ανθρώπων κατηγοριοποιούνται ως πολύ ευαίσθητοι.

Read More »

5 Οφέλη στην Υγεία από τα Αποξηραμένα Βερίκοκα

Αποξηραμένα βερίκοκα

Είτε καταναλώνονται φρέσκα, είτε αποξηραμένα, τα βερίκοκα περιέχουν όλα εκείνα τα θαυμάσια θρεπτικά συστατικά που βοηθούν να κρατιέται το σώμα υγιές. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη από τα βερίκοκα που προκαλούν έκπληξη;

Read More »

8 Αιτίες πίσω από την Υπερβολική Δίψα σας

Ζευγάρι πίνει νερό από μπουκάλι

Αν είστε συνεχώς διψασμένοι, τότε γνωρίζετε πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι. Συχνά, η δίψα είναι κάτι παραπάνω από ενοχλητική. Μπορεί να υπονοεί υποβόσκουσες φυσικές και πνευματικές καταστάσεις. Ακολουθούν οκτώ πράγματα τα οποία μπορεί να προκαλούν την υπερβολική δίψα σας.

Read More »

8 Τρόποι να Αγαπάτε τον Εαυτό Σας

Χέρια σε σχήμα καρδιάς

Το να αγαπάτε τον εαυτό σας δεν είναι μια αφηρημένη επιεικής έννοια. Είναι υγιεινή και θα πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας ακόμη και αυτή τη στιγμή. Δεν έχει να κάνει με ξόδεμα πολλών χρημάτων σε πλούσια δώρα στον εαυτό σας – έχει να κάνει με το να τον προσέχετε σωστά. Είτε πρόκειται για το βράσιμο ενός ποτηριού τσαγιού, είτε να πάτε κινηματογράφο μόνοι, είτε να κάτσετε στον καναπέ μ’ ένα καλό βιβλίο, το να αγαπάτε τον εαυτό σας είναι απαραίτητο.

Read More »

8 Σημάδια που το Σώμα σας, Σας Λέει Ότι Είστε Πολύ Στρεσαρισμένοι

Άντρας σε έντονο στρες

Μάθετε 8 σημεία κλειδιά όπου το σώμα σας γνωρίζει ότι φτάνετε στα όρια του ανεκτού στρες. Αν αντιληφθείτε αρκετά από αυτά, σκεφτείτε μερικούς τρόπους που μπορείτε να είστε πιο ευγενείς με τον εαυτό σας για τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

Read More »
Click to Hide Advanced Floating Content
Πίνεται κάθε πρωί εξαλείφει το κοιλιακό λίπος σαν τρελό!