Υγεία

Πολυφαγία και Διάθεση – Πως συνδέονται και 5 αιτίες που τ προκαλούν

Γυναίκα και πολυφαγία

Οι άνθρωποι συχνά βρίσκουν ανακούφιση στην πολυφαγία, όταν βρίσκονται σε διάφορες διαθέσεις. Χωρίς να το αντιληφθούν πάνε στην κουζίνα πιο συχνά από το συνηθισμένο. Ποιες είναι οι συχνότερες αιτίες της πολυφαγία; Υπάρχει τρόπος να την αποφύγετε; Διαβάστε την συνέχεια.

Read More »

Performer8 Αξιολόγηση – Πως δουλεύει, Τιμή και Αγορά στην Ελλάδα

Μπουκάλια Performer8

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα σοβαρός πρόβλημα για κάθε άντρα. Όταν συμβαίνει για πρώτη φορά όλοι το αντιμετωπίσουν σαν κάτι ασήμαντο, που δεν θα ξανασυμβεί. Όταν αρχίζει να επαναλαμβάνετε το ψυχολογικό αντίκτυπο είναι πολύ μεγάλο. Οι αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολλές και η αντιμετώπιση της μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη. Πολλά φάρμακα και θεραπείες, που προτείνονται σαν λύση, ...

Read More »

5 Οφέλη στην Υγεία από τα Αποξηραμένα Βερίκοκα

Αποξηραμένα βερίκοκα

Είτε καταναλώνονται φρέσκα, είτε αποξηραμένα, τα βερίκοκα περιέχουν όλα εκείνα τα θαυμάσια θρεπτικά συστατικά που βοηθούν να κρατιέται το σώμα υγιές. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη από τα βερίκοκα που προκαλούν έκπληξη;

Read More »

Τι είναι το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο)

seaweed marine collagen

Το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) προέρχεται από θαλάσσιες πηγές όπως είναι το τον μπακαλιάρο και ψάρια ανοικτής θαλάσσης. Επίσης μπορεί να προέρχεται από ανάμικτες ποικιλίες φυκιών αλμυρού νερού όπως Laminaria και Padina.

Read More »

Πώς να ελέγχετε το ποσοστό λίπους στο σώμα σας

Ζυγαριά tanita

Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει ότι ο έλεγχος του ποσοστού λίπος στο σώμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να έχετε τον έλεγχο της προόδου στο αδυνάτισμα σας καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι χάνετε λίπος και όχι νερό ή μυς. Υπάρχουν κάμποσες μέθοδοι διαθέσιμες για να βεβαιώνεστε για το ποσοστό λίπους στο σώμα σας. Μερικές μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι, ενώ άλλες χρειάζονται χρήματα και τη χρήση μεγάλων μηχανημάτων.

Read More »

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού για την υγεία

Γυναίκα πίνει πράσινο τσάι

Οι ιδιότητες και τα οφέλη του πράσινου τσαγιού είναι γνωστές εδώ και αιώνες σε πολλούς Ασιατικούς πολιτισμούς. Ωστόσο στο δυτικό κόσμος το πράσινο τσάι έγινε δημοφιλές πρόσφατα. Μόνο το τελευταίο διάστημα η επιστήμη έχει αρχίσει να παίρνει στα σοβαρά υπόψη τα πολύ δήθεν οφέλη τις κατανάλωσης πράσινου τσαγιού.

Read More »