Υγεία

5 Οφέλη στην Υγεία από τα Αποξηραμένα Βερίκοκα

Αποξηραμένα βερίκοκα

Είτε καταναλώνονται φρέσκα, είτε αποξηραμένα, τα βερίκοκα περιέχουν όλα εκείνα τα θαυμάσια θρεπτικά συστατικά που βοηθούν να κρατιέται το σώμα υγιές. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη από τα βερίκοκα που προκαλούν έκπληξη;

Read More »

Τι είναι το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο)

seaweed marine collagen

Το Marine Collagen (Θαλάσσιο Κολλαγόνο) προέρχεται από θαλάσσιες πηγές όπως είναι το τον μπακαλιάρο και ψάρια ανοικτής θαλάσσης. Επίσης μπορεί να προέρχεται από ανάμικτες ποικιλίες φυκιών αλμυρού νερού όπως Laminaria και Padina.

Read More »

Πώς να ελέγχετε το ποσοστό λίπους στο σώμα σας

Ζυγαριά tanita

Μπορεί να έχετε ήδη ακούσει ότι ο έλεγχος του ποσοστού λίπος στο σώμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να έχετε τον έλεγχο της προόδου στο αδυνάτισμα σας καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι χάνετε λίπος και όχι νερό ή μυς. Υπάρχουν κάμποσες μέθοδοι διαθέσιμες για να βεβαιώνεστε για το ποσοστό λίπους στο σώμα σας. Μερικές μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι, ενώ άλλες χρειάζονται χρήματα και τη χρήση μεγάλων μηχανημάτων.

Read More »

Τα οφέλη του πράσινου τσαγιού για την υγεία

Γυναίκα πίνει πράσινο τσάι

Οι ιδιότητες και τα οφέλη του πράσινου τσαγιού είναι γνωστές εδώ και αιώνες σε πολλούς Ασιατικούς πολιτισμούς. Ωστόσο στο δυτικό κόσμος το πράσινο τσάι έγινε δημοφιλές πρόσφατα. Μόνο το τελευταίο διάστημα η επιστήμη έχει αρχίσει να παίρνει στα σοβαρά υπόψη τα πολύ δήθεν οφέλη τις κατανάλωσης πράσινου τσαγιού.

Read More »

4 οφέλη των συμπληρωμάτων με L-Καρνιτίνη

L-Καρνιτίνη

Η L-Καρνιτίνη είναι μια ουσία που φτιάχνεται φυσικά από το σώμα από τα αμινοξέα λυσίνη και μεθιονίνη. Παρά το ότι το σώμα παράγει την L-Καρνιτίνη φυσικά, μερικοί αθλητές επιμένουν να επιλέγουν περαιτέρω λήψη της σε μορφή συμπληρωμάτων διατροφής για να χάσουν περαιτέρω λίπος, να χτίσουν μυς και να φτάσουν τα επίπεδα απόδοσης που θέλουν. Όμως πως ακριβώς λειτουργεί; Είναι αποτελεσματική; Και αξίζει να την προσθέσετε στη διατροφή σας;

Read More »

Μαύρα στίγματα; Διώξτε τα με φυσικό τρόπο

Γυναίκα το φθινόπωρο

Μια μύτη που μοιάζει με την φράουλα δεν είναι και πολλή ευχάριστο. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε διάφορους κρέμαις προσώπου, αλλά λίγο βοηθάνε στην πραγματικότητα. Φυσικά εκτός από τα χημικά υπάρχουν και πολλοί απλοί, εύκολοι και φυσική τρόποι για να απαλλαχθείτε από τα μαύρα στίγματα.

Read More »

Μαύρο Πιπέρι: 10 Απροσδόκητα Οφέλη για την Υγεία

Μαύρο Πιπέρι

Το μαύρο πιπέρι είναι πολύ καλό για το σώμα, επηρεάζοντας τα πάντα από την κατάσταση του δέρματος σας μέχρι την πιθανότητα να υποκύψετε σε συγκεκριμένες συνηθισμένες χρόνιες παθήσεις. Σας παραθέτουμε δέκα από τα πιο απροσδόκητα και ενδιαφέροντα οφέλη υγείας που προκύπτουν από την προσθήκη του μαύρου πιπεριού ως βασικό στην συλλογή καρυκευμάτων σας.

Read More »